O tom, že je retro styl moderní, rozhodně není pochyb. A nejen v bytech, ale i v kanceláři můžete být s těmito stylovými doplňky originální a jedinečná. Jejich výhodou je, že už jen stěží vyjdou z módy, dají se dobře kombinovat se současným vybavením a navíc nejsou tuctové.

Vybrali jsme pro vás několik skvělých retro doplňků, kterými svou kancelář oživíte zaručeně.

Retro hodiny, USA

Krásné, podsvícené hodiny v americkém stylu 50. a 60. let ozdobí zeď každé kanceláře. Máte nízké sebevědomí? Pohled na tyto hodiny vám je zaručeně zvedne. Průměr mají 35 cm, vrchní díl je vyrobený z plastu. Originální kousek z USA.
Cena: 3 600 Kč (Retroworld.cz)

Retro web kamera

Opravdu stylový doplněk do kanceláře pro všechny milovníky retra. Tato webkamera připomíná archivní fotoaparát a bude nepřehlédnutelným doplňkem vašeho pracovního stolu. Kamera je vybavená vestavěným mikrofonem a skleněnými čočkami. Součást balení je i vyobrazený stojan, který je možné odšroubovat a kameru připevnit na monitor.
Cena: 759 Kč (Funget.cz)

Retro židle

Speciálně pro milovníky retra je tu i židle, která do tohoto stylu skvěle zapadne. Jde o parádní otočné křesílko, které je navíc vybaveno komfortním houpacím mechanismem a nastavením tuhosti. Oranžovo-šedo-černá kombinace je tím pravým retro kouskem.
Cena: 7 378 Kč (Bicnabytek.cz)

Retro přetáčecí hodiny s budíkem

Další skvělý doplněk na váš kancelářský stůl, jak jinak než v retro stylu. Tyto přetáčecí hodiny s budíkem mají k těm moderním na první pohled hodně daleko, čas ale ukazují opravdu přesně. Budete originální a zároveň vám neunikne žádná schůzka s klientem, ani konec pracovní doby.
Cena: 1 691 Kč (Primozciny.cz)

Retro kazeta – USB rozbočovač

Trápí vás neustálý nedostatek USB portů ve vašem PC? Už nemusí. S touto skvělou kazetou, s níž zavzpomínáte na léta dávno minulá, budete mít po problému. Kazetu připojíte přes USB port do počítače a máte k dispozici 4 porty pro připojení se svou tiskárnou, skenerem, či fotoaparátem.
Cena: 399 Kč (Funget.cz)

Růžový retro telefon – budík

Chybí vám doba starých klasických telefonů? Pak tu pro vás jeden máme, který na váš kancelářský stůl skvěle padne. Ale pozor, nejde o telefonní přístroj, nýbrž o budík. Růžový design je navržen speciálně pro ženy.
Cena: 295 Kč (Funget.cz)

Retro rádio s CD, Roadstar HRA 1500 CD

Nepostradatelným doplňkem většiny kanceláří je rádio. Ovšem proč si pořizovat moderní šedou krabici, kterou má každý, když můžete mít originální retro kousek, který vám bude každý závidět. Toto rádio s CD / CD-R / CD-RW přehrávačem a tunerem AM/FM má 2 širokopásmové reproduktory, podsvícenou stupnici stanic a výstup na sluchátka
Cena: 2 380 Kč (Roadstarshop.cz)