Podzimní kolekce tvarovací obuvi a oblečení Reebok EasyTone přímo probouzí vášeň pro pohyb, a to díky barevným kombinacím – vévodí červená a černá, kterou doplňují růžová, bílá a modrá. Produkty v sobě spojují vlastnosti domácí posilovny a módního doplňku. Filozofie Reebok EasyTone je jednoduchá – při každém i tom nejjednodušším pohybu, například chůzi a každodenních činnostech, svaly zapojit o trošku víc.

  • Tvarovací obuv Reebok EasyTone má zabudovanou unikátní technologii Moving Air, inspirovanou balančním cvičením.

Při každém kroku vytvářejí vzduchové polštáře integrované pod patou a špičkou v podrážce drobnou nestabilitu, a tak nutí klíčové svalové skupiny k vyšší aktivaci svalů stehen, lýtek a zadečku.

Reebok nabízí tři řady tvarovací obuvi: pro chůzi – EasyTone, pro běh – RunTone, pro kondiční cvičení a fitness – TrainTone.

  • Oblečení Reebok EasyTone má v sobě zabudované patentované pásy ResisTone

Jejich umístění a pevnost jsou navrženy tak, aby vytvářely odpor při každém pohybu.Tak vlastně ztěžují pohyb a víc aktivují klíčové svaly v horní části těla a na nohou.

Lucie Vondráčková testuje obuv i oblečení Reebok EasyTone již druhým rokem. Po Praze chodí ráda pěšky a tvarovací obuv si nemůže vynachválit. Pro podzimní kampaň si vybrala z oblečení vášnivou černo-červenou kombinaci. Dvojitý top bez rukávů v červeno-fialové se stahovacími šňůrkami za 1 899 korun. A černé fitness capri v ceně 1 799 korun. Na nohou má tvarovací obuv pro chůzi Reebok EasyTone ReeCommit Lux z černošedé kůže v ceně 3 299 korun.

SOUTĚŽ

Máš ráda pohyb? Bavíš se ráda? Chceš zkusit roli modelky a být trošku jako Lucka Vondráčková?

Přihlas se do soutěže o nejkrásnější zadeček a nafoť s Reebok kampaň EasyTone na jaro/léto 2012!
Navíc vyhraješ výrobky Reebok v hodnotě 20 000 korun.

Mrkni na www.hledasezadecek.cz a dozvíš se víc, uzávěrka přihlášek je už 29. září!