Vsaďte na jistotu – romantická masáž

Nenajdete člověka, který by nemiloval partnerskou masáž. Proto jděte na jistotu! Jemné doteky vyvolávají nejen pocit relaxace, ale i určitého romantického napětí a chvění. A to přece chceme. K masáži se nejlépe hodí vysoce kvalitní masážní oleje Saloos. Pokožce dodají potřebnou výživu, zregenerují ji a navrátí hebkost. Saloos nabízí širokou škálu masážních olejů. Pro romantickou chvíli doporučujeme masážní olej Růže nebo Erotika, které se vyznačují afrodiziakálními účinky.
Orientační cena: Tělový a masážní olej Růže 177 Kč a Erotika 125 Kč
www.saloos.cz

Horká koupel – základ romantického večera

Jak jinak začít romantickou chvilku s vaší láskou než společnou romantickou koupelí. Tento rituál vás bezpochyby odpoutá od každodenního stresu a naladí na relaxační vlnu. Chcete-li tento dokonalý pocit ještě zintenzivnit, použijte koupelové oleje a věnujte i vaší pokožce patřičný luxus. Pro romantický večer plný intimity doporučujeme použít koupelový olej Ylang-Ylang a Růžové dřevo s afrodiziakálními účinky. Vaše tělo zklidní, pokožku zvláční a dodá jí zdravý vzhled. Orientační cena: Koupelové oleje Ylang Ylang 126 Kč a Růžové dřevo 133 Kč
www.saloos.cz

Dárková kazeta Erotika

Značka Saloos nabízí nejen k příležitosti svátku zamilovaných speciální řadu Erotika, která pohladí a potěší veškeré smysly. Součástí dárkového balení je Bio tělový a masážní olej Erotika a Bio Karité balzámy Erotika a Na rty. Orientační cena: 405 Kč
www.saloos.cz

Pokud si chcete náklonnost své lásky pojistit, darujte jí ještě nějakou drobnost. Malým dárkem nikdy neurazíte. Zejména ženu!

Aktivní arganový krém od tradiční české značky TOPVET

Jeho hlavní složkou je nejdražší kosmetický olej světa – arganový, jemuž se ne nadarmo přezdívá marocké zlato. Luxusní krém vaši pleť dokonale hydratuje, napomáhá jí udržet si svěží vzhled a redukuje výskyt vrásek. Navíc je bohatým zdrojem nenasycených mastných kyselin, antioxidantů a vitaminů. Přípravek lze aplikovat ráno i večer na jakýkoliv typ pleti.

Designový obal

Aktivní arganový krém TOPVET zakoupíte v designovém obalu s praktickým uzávěrem. Tuba s dávkovací pumpičkou je vysouvatelná, nedochází tak ke kontaktu s obsahem a jeho následné kontaminaci a znehodnocení.
Doporučená cena: 198 Kč
www.topvet.cz

V řadě luxusních aktivních krémů vám TOPVET dále nabízí:

Noční aktivní krém s mandlovým olejem, Denní aktivní krém SPF 15, Hydratační aktivní krém, Shea butter aktivní krém

Zázrak z Filipín - kokosový olej TOPVET

Kdybyste doma měli mít jen jediný kosmetický přípravek, měl by to rozhodně být kokosový olej TOPVET. Je skvělý na pleť, jako maska na vlasy a používá se i pro bělení zubů a detoxikaci. Výborně se hodí také do kuchyně, a to jak na přípravu studených pokrmů, tak na pečení a smažení. Jedna lžička ráno vám zajistí dostatek zinku, selenu, vitamínů A, D, E, K i nenasycených mastných kyselin na celý den. Kokosový olej TOPVET je vyroben z nejcennější části ořechu, gelovité vrstvy mezi dření a mlékem, a získává se za studena z ořechů z palmových hájů na Filipínách. Právě díky tomu je olej bohatý na vitamíny, nenasycené mastné kyseliny, antioxidanty a další hodnotné látky.
Doporučená cena: 191 Kč
www.topvet.cz

TOPVET nabízí také kokosový olej s rakytníkem.

BIODERMA Sprchový olej 200 ml / 500 ml

Krémová a nemastná textura Atoderm Sprchového oleje zajištuje jemné čištění velmi suché a podrážděné citlivé pokožky.

VLASTNOSTI:
• Jeho exkluzivní složky obnovují kožní bariéru
• Intenzivně vyživuje a zvláčňuje pokožku, zmírňuje pocity pnutí a chrání před vnějšími vlivy
• Patent Skin Barrier Therapy® chrání suchou pokožku před bakterií Staphylococcus aureus způsobující zánět a podráždění
• Atoderm Sprchový olej vytváří ultra lehkou a jemně parfemovanou pěnu, která je speciálně navržena tak, aby respektovala i tu nejcitlivější pokožku
Prokázaná účinnost:
• 24h hydratace
• Pokožka je o 39 % více hydratovaná již po 1 měsíci používání*
Intenzivní a trvalý komfort. Vynikající kožní a oční tolerance. Neštípe v očích. Hypoalergenní. Bez parabenů. Bez barviv. Bez mýdla.
*28denní hydratační test na 11 spotřebitelích
NÁVOD NA POUŽITÍ:
Vhodný do sprchy nebo koupele. Aplikujte na vlhkou pokožku a pak opláchněte. Pro ještě lepší výsledky použijte pečující produkty z řady Atoderm. Dospělí, děti, kojenci. Na obličej a tělo.
Doporučená prodejní cena 200 ml/1 litr: 229 Kč, 539 Kč
www.bioderma.com

BODY TIP Arganové zpevňující tělové mléko 3 v 1 od VIVACO

A je to tady. Začal nový rok a s ním i spousty předsevzetí. Pro mnohé z nás žen se to týká hlavně témat hubnutí, cvičení, zdravé stravy a péče o tělo. Vezměte tedy svou hubnoucí proměnu důkladně a po všem tom trápení po cvičení zařaďte i správnou péči o pokožku.

Zpevňující tělové mléko BOD TIP od VIVACO obsahuje arganový olej, který podporuje hydrataci a zajišťuje pružnost pokožky, která je velmi důležitá při hubnutí, a to v boji proti striím. Je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, vitamíny E a F, působí preventivně proti celulitidě, předčasnému stárnutí pokožky a již zmiňovaným striím.

Ne nadarmo se arganovému oleji říká marocké zlato, je jedním z nejvzácnějších olejů na světě a díky svému jedinečnému složení ho marocké ženy nazývají také elixírem krásy a zdraví.

Tak s chutí do toho! Výživa, zpevnění, jemnost!
Obsah: 400 ml
Cena: 109 Kč
Výrobce: VIVACO
Zakoupíte na www.vivaco.cz nebo ve vybraných sítích lékáren a drogerií.