REALITY SHOW

Výměna manželek, TV Nova, 23. 3. 2012, 20:00

Nová pátá řada úspěšné reality show představí dvě na první pohled odlišné domácnosti po dobu deseti dní. Zachycuje život rodiny, odhaluje a možná i pomáhá řešit jak každodenní, tak i trvalé starosti, které rodinný život přináší. Dvě ženy z různých, předem vybraných rodin, si vymění své místo. Každá nová matka - manželka se v první polovině pobytu musí přizpůsobit nové rodině, musí žít podle jejích pravidel. V polovině výměny se naopak musí přizpůsobit rodina požadavkům a přáním nové ženy. Poslední den se obě rodiny sejdou a navzájem si vyříkají, jak se jim žilo ve vyměněné rodině, co by v ní změnily a co jim vůbec pořad přinesl.
V prvním díle zkoušku vztahu podstoupí rázná Vendula, která bude nucena žít ve skromném bytě s nezaměstnaným manželem Tomášem a dvěma malými dětmi. Michala se naopak bude muset postarat o velký rodinný dům, tři děti a manžela, který si dá rád pivko. Režie Jana Rezková

AKČNÍ THRILLER

Oko dravce, TV Nova, 24. 3. 2012, 22:15

Každý člověk se může stát smrtící zbraní v rukou šíleného počítače. Ale nám ženám se to bude líbit, protože v hlavní roli se pokocháme pohledem, v hlavní roli se totiž předvede krasavec Shia LaBeouf. A teď představte si, že vám zazvoní telefon, vy ho zvednete a zbytek života se vám promění v nekonečnou noční můru. Není to šílené, strašidelné či nemožné? Právě takový moment se stal výchozím bodem thrilleru, pod kterým je coby výkonný producent podepsaný hollywoodský mogul Steven Spielberg. Dva úplně obyčejní mladí Američané se kvůli jednomu takovému telefonátu stanou součástí hry, která je nebezpečnější než ruská ruleta. Ten, kdo utvářel její pravidla, totiž vložil náboje do všech komor revolveru.

KOMEDIE

Táta lump, Prima Family, 24. 3. 2012, 14:20

Chcete spolu s námi zavzpomínat na skvělého Patricka Swayzeho? Pak můžete už v sobotu po obědě s komedií o zlodějíčkovi, který neměl valný zájem o své děti, ale shodou náhod se z něj stane konečně otec na plný úvazek a už nic nebrání tomu, aby mezi ním a dětmi začalo vznikat silné citové pouto. Film nepatří mezi ty nejlepší, ale rozhodně vám můžeme zaručit, že si u něj krásně odpočinete. A možná se i zasmějete.

ČESKÝ FILM

Divnovlásky, ČT 1, 25. 3. 2012, 20:00

Mladá spisovatelka se dostala do svízelné situace. Je rozvedená, musí se starat o dvě školou povinné holčičky a nemá rameno, na němž by si poplakala. Nedá se říci, že ambiciózní autorka, která chce za každou cenu prorazit, na situaci nenese žádnou vinu. Je tak trošku feministka svéhlavička, ale jen trochu: konec konců, taky potřebuje někoho, kdo zašroubuje žárovku. Její dcerky jsou velmi chytré a mají po mamince velkou fantazii. Svými dětskými, vážně míněnými zásahy do matčina života komplikují situaci. A tak jestli nakonec najde rodina tatínka, je ve hvězdách. Možná ale, že postačí věrný a dobrý přítel... a jednou, kdo ví..

ROMANTIKA

Holka na roztrhání, Prima Family, 25. 3. 2012, 13:45

Život Melanie v podání Reese Witherspoon snad už ani nemůže být lepší. Je, mladá, krásná, úspěšná – její poslední modelová kolekce se stala na předváděcím molu hitem – a zamilovaná do rovněž mladého, krásného a úspěšného Andrewa Henningse, syna starostky. Mel právě chystá jednu přehlídku, kde ji Andrew požádal o ruku a Melanie s radostí nabídku přijímá. Jenže Melanie má malý problém z minulosti a jak už to tak bývá, stará láska nerezaví ani po několika letech.