Pondělí 14. prosince

Radovánky v kině

Nejlépe při hororu... Tiskněte se pevně k partnerovi. Ostatní si myslí, že vás film vyděsil a hledáte uchlácholení v jeho náručí, zatímco vy se spolu ručně mazlíte…

Úterý 15. prosince

Sex po telefonu

Většina z nás bohužel v této době stále ještě pracuje. Tak proč si nezpestřit pracovní dobu tím, že si zahrajte na pracovnici horké linky. A nemůžete-li telefonovat, zkuste lechtivé SMS a MMS.

Středa 16. prosince

Polední pauza na...

Pokud je to alespoň trochu možné, vyzvedněte svého partnera z práce, najděte vhodné místo a... vykasejte sukýnku.

Čtvrtek 17. prosince

Mnohočetný orgasmus

Po práci si dejte horkou sprchu nebo se oba naložte do vany. Požádejte partnera, aby vám přivodil mnohočetný orgasmus. Můžete si k němu pomoci i masturbací.

Pátek 18. prosince

Náruživost na stole

Překvapte partnera svou náruživostí. Hned, jak otevře dveře, ho popadněte za ruku a pomilujte se s ním na jídelním stole. Zout se může až pak.

Sobota 19. prosince

Nemravné odskočení

Během nakupování dárků si odskočte z obchodů s módou či hračkami a zajděte si s partnerem do sexshopu. Podívejte se na porno v kabince a pak...

Neděle 20. prosince

Převlékací kabinka

Předvánoční šílenství v podobě nákupů pokračuje? Najděte si větší butik, nebo třeba oddělení módy v supermarketu, a pozvěte partnera do kabinky. Nejlépe, když si zkoušíte spodní prádlo.

Pondělí 21. prosince

Žhavý e-mail

Anebo třeba ICQ či SKYPE. Ano, je tu další tip pro pracující. Jen si dejte pozor a lechtivé vzkazy z e-mailové schránky poctivě smažte, kolegové nemusejí vědět všechno.

Úterý 22. prosince

Hravé úterý

Rozmístěte po bytě lístečky se sexuálními přání. Jakmile partner lísteček najde, musí udělat to, co je na něm napsáno.

Středa 23. prosince

Sex s Mistrem Propperem

Čekají vás poslední úklidové práce ve vašem bytečku? A co si je zpestřit „sexem v gumových rukavicích“? Zkuste, jaké to je být Mistrem Propperem.

Čtvrtek 24. prosince

Ranní dovádění

Většina žen má „čtyřiadvacátého“ plné ruce práce. Když si ale přivstanete, stihněte hned po ránu dvě tři krásná čísla. Alespoň nebudete myslet na jídlo a třeba uvidíte i Zlaté prasátko.