Jana (55): „Poprvé jsem se rozhodla riskovat!“

Paní Jana má už léta stejný účes. Dokonce ani s barevným odstínem nikdy neexperimentovala. Není tedy divu, že ji nedávno přemohla myšlenka pozměnit vzhled.

Proměna Hanka (48): „Novou vizáž prý potřebuji!“

Paní Hance doporučila proměnu její dcera – mamka si prý už dlouho neudělala den jen pro sebe a nedopřála si změnu, která by její tváři příjemně prospěla...

Kateřina (24): „Do práce potřebuji být šik.“

Slečna Kateřina pracuje jako asistentka v realitní firmě. Mění ale pozici, a tak potřebovala pomoci při výběru vhodného účesu. Dlouhé vlasy chtěla zachovat.

Pavla (47): „Chci překvapit celou rodinu.“

Pavla je čiperná optimistická dáma se smyslem pro humor. Pro rodinu si přichystala velké překvapení – chtěla radikální změnu, která všechny ohromí.

Marie (41): „I doma chci vypadat dobře.“

Marie si sice netroufla na velkou změnu, ale přesto chtěla více prokouknout a svůj vzhled oživit novým účesem a líčením.

Kamila (33): „Mám těžký život, buďte na mě milí.“

Kamila si přála zvednout sebevědomí a zapomenout na starosti, které ji kdysi pronásledovaly. Tato sympatická dáma si totiž v životě prožila opravdu PEKLO...

Ivana (42): „Ráda bych změnila dosavadní image“

Ivana si myslí, že její dosavadní vzhled neměl šmrnc. Proto chtěla prostřednictvím pro-měn změnit dosavadní image, aby se cítila opět atraktivně.

Klára (27): Jak se povedla novému studiu?

Klára je sympatická mladá dívka, ze které srší temperament a zdravé sebevědomí. Ráda o sebe dbá a každý nový trend chce ihned vyzkoušet.