Budeme rádi, když pomocí ankety na konci článku rozhodnete, která proměna byla podle vás ta nejpovedenější. Případně se můžete rovnou přihlásit (instrukce najdete na konci článku)!

Hlasování o nejlepší proměnu bude ukončeno 12. 7. 2012.

Dárek KAFE.cz pro nejlepší proměnu

  • Výherkyně ankety získá dárkový poukaz v hodnotě 2 000 Kč na plasticko-chirugické ošetření MEDICOM VIP!

Soňa (36): „Se sluncem opatrně.“

Soňa je provdaná za našeho vrcholového sportovce. Jako jeho manažerka ho často doprovází na cestách. Kvůli častým pobytům na extrémně slunečném počasí se jí na obličeji vytvořily pigmentové skvrny, které by ráda, aby zmizely.

Iveta (47): „Bílá uniforma neznamená nudný vzhled.“

Iveta, zdravotní sestřička z Prahy, si užívá každý moment, kdy se ocitne mimo službu ve stejnokroji. Móda ji těší, ale času na ni příliš nezbývá. Na kosmetiku nechodí, ale neodepře si stíny a rtěnku.

Alena (36): „Módě nepodléhám.“

Alena je ze Svitav a žije už 4 roky v Praze. Do hlavního města ji přivedla práce zdravotní sestřičky, módu má ráda, i když jí nepodléhá, asi už proto, že si uniformy nebo čepice užije až až během služby. O Proměnách na Kafe.cz se dozvěděla od kamarádky, přihlásila se sama.

Jana W. (37): „Chci se zase dívat do zrcadla s radostí.“

Do Proměny se maminka tří dětí (17, 13 a 16 měsíců) odvážně a radikálně přihlásila sama; zatímco vytoužené miminko hlídá manžel s většími dětmi, rozjela se Jana z Kostelní Lhoty do Prahy.

Eva (28): „Už se nechci bát barev.“

Eva je z Prahy, pracuje jako kuchařka v nemocnici a momentálně je nezadaná. Vzhledem ke své práci má ráda vaření i jídlo, ale za celý život nepřišla na chuť houbám a rybám. Eva také ráda surfuje na internetu, kde sleduje všechny novinky a trendy, je vášnivou čtenářkou Kafe.cz, ale ráda se začte i do zajímavé knihy, ideálně hororu nebo romantického příběhu. Občas si zacvičí doma, posilovny nejsou nic pro ni.

Jana V. (44): „Chci být jednoduše hezká.“

Jana žije v Praze s přítelem a pracuje jako úřednice. Má velmi subtilní postavu a ačkoliv měří „jen“ 180 cm, neustále bojuje s nedostatkem okrajových velikostí, nic není dostatečně malé a dlouhé zároveň.

Adéla (34): „Chci další změnu k lepšímu.“

Adéla pochází z Olomouce a protože se nerada vydává na delší cesty sama, doprovodila ji její maminka. V poslední době radikálně změnila svůj životní styl, začala zdravě jíst i důsledně a pravidelně sportovat. Výsledek se dostavil. Zhubla 20 kilogramů a nyní by ráda ve změnách k lepšímu pokračovala, proto se přihlásila do Proměn na Kafe.cz.

Romana (41): „Jednoduše toužím po změně!“

Romana pochází z Kladna, je šťastně vdaná, má dceru (22) a syna (20). Přírodní tmavovláska se barví už od svého mládí na blond, přičemž vyzkoušela řadu odstínů. O svůj vzhled pečuje pravidelně a ráda. Své vlnité vlasy narovnává žehličkou, ke zvýraznění používá tužku na oči, make-up a pudr.

Klára (21): „Čím barevnější, tím lepší!“

Klára působí jako velká pohodářka. Ráda volí oblečení typu pohodlné kalhoty, atletické tílko a mikinu s kapucí. Má v oblibě zelenou a fialovou – v jakémkoli odstínu. Jakmile je příležitost, nosí stříbrné šperky, hlavně náušnice, a jedno obočí má permanentně ozdobené jemným piercingem. Její maminka si prý často povzdychne – kdy už z tebe bude konečně ženská...!?

Lucie (28): „Dnešní den beru!“

Lucie, půvabná blondýnka se zelenýma očima, o sobě zásadně mluví jako o velké "konzervě". Tvrdí, že když si vybírá oblečení, sáhne většinou po bílém a černém, nanejvýš hnědém triku... Přesně podle toho vypadaly outfity, které si na proměnu přivezla: jednobarevné oblečení a křehká bižuterie. Přes to všechno se radikálnímu zásahu nebrání a dokonce se na něj těší.

Jak se přihlásit na proměnu na KAFE.cz?

Napište na promena(zavináč)kafe.cz a přiložte svoji fotografii, případně důvod, proč se chcete nechat proměnit. Podrobnější informace zde.