Budeme rádi, když pomocí ankety na konci článku rozhodnete, která proměna byla podle vás ta nejpovedenější. Případně se můžete rovnou přihlásit (instrukce najdete na konci článku)!

Hlasování o nejlepší proměnu vyhlašujeme tentokrát těsně před Štědrým dnem a bude ukončeno symbolicky na Tři krále, tedy 6. 1. 2012.

Dárek KAFE.cz pro nejlepší proměnu

  • Výherkyně ankety získá dárkový poukaz v hodnotě 2000 Kč na plasticko-chirugické ošetření MEDICOM VIP!

Jana (38): „Občas to chce změnu.“

Paní Janě příroda nadělila plavé kudrny, do 25 let byla dlouhovlasá blondýna, přišlo jí to tuctové, ale jednoho dne, natruc manželovi se rozhodla, nechala se obarvit načerno a ostříhat nakrátko. V té době se jí líbila Sinéad O’Connor nebo Demi Moore...

Pavla (57): „Podobný sestřih jsem v životě neměla.“

Paní Pavla se do proměn přihlásila, protože cítí, že i na svůj věk by mohla stále ještě vypadat jako „šťabajzna“. Ráda by potěšila manžela a překvapila své blízké okolí.

Blanka (54): „Chci působit víc žensky.“

Paní Blanka si moc přála proměnu, nejen protože obdivuje všechny ženy, které se jí zúčastnily, ale se svým krátkým sestřihem, výrazným nosem a zapadlýma očima totiž měla pocit, že vypadá spíš jako muž.

Anna (53): „Důležité je líbit se sama sobě.“

Pracuje jako kuchařka v restauraci u Vltavy, takže nejčastějšími návštěvníky jsou vodáci. Sama pro sebe moc nevyvařuje a místo toho po večerech mlsá sladkosti.

Alena (53): „Namočila mě do toho dcera.“

Působí v posledních letech jako uklízečka a hospodyně, dříve pracovala dokonce jako jeřábnice a bagristka! Do našich proměn ji přihlásila dcera, protože si prý na sebe její maminka nikdy neudělá čas.

Hanka (29): „Ráda si nechám poradit.“

Pracuje jako zdravotní sestra na diabetologii, ale momentálně je na mateřské se dvěma dětmi (3 a 1 rok). Příliš o sebe nepečuje, a tak na proměnu dorazila plna zvědavosti, co jí náš tým doporučí.

Věra (36): „Proměnu mi doporučila sestra.“

Pochází z moravské vesničky a je nejmladší z osmi dětí. Její partner ji prý často vybízí, ať se svým vzhledem něco dělá, ale hlavním impulzem pro podání přihlášky do našich proměn byla její sestra.

Miriam (35): „Dodejte mi šmrnc!“

Právě nyní je na mateřské s devítiměsíčním chlapečkem. Pochází z Nového Jičína, ale kvůli práci se přestěhovala do Prahy, kde už 10 let žije. Její synek je hodný, takže si Miriam pobyt v domácnosti užívá.

Eva (48): „Počet let je jen číslo!“

Padesátka se blíží, ale Evu to ani v nejmenším neznepokokuje. Myslí si totiž, že v jakémkoliv věku může člověk vypadat dobře. A aby si to dokázala v praxi, přihlásila se do našich Proměn a vyšlo to.

Irena (34): „I máma od rodiny může být kočka.“

A to od velké rodiny. Irena má se svým mužem 4 děti! Pochází ze Šumavy a k podání přihlášky do proměny se dlouho odhodlávala.

Eliška (40): „Byl to pro mě dárek k narozeninám!“

Když se dozvěděla o svém vítězství v minulé anketě, oslavila právě čtyřicítku a také 7 let prožitých s přítelem. Bydlí v Lounech s ním i s dcerami - studentkami, které ji do soutěže přihlásily.

Jak se přihlásit na proměnu na KAFE.cz?

Napište na promena(zavináč)kafe.cz a přiložte svoji fotografii, případně důvod, proč se chcete nechat proměnit. Podrobnější informace zde.