Prosba KAFE.cz

Budeme rádi, když pomocí ankety na konci článku rozhodnete, která proměna byla podle vás ta nejpovedenější. Případně se můžete rovnou přihlásit (instrukce najdete na konci článku)! Děkujeme za spolupráci.

Míla (36): „Hledám si přítele.“

Míla pracuje ve skladu léčiv nedaleko Prahy. Je svobodná, bezdětná a momentálně i nezadaná. Ráda venčí psa, plave, jezdí na chalupu a surfuje na internetu.

Edita (70) „Hlavní je dobrá nálada.“

Edita pochází ze Slovenska, celý život pracovala ve vojenském archivu a brzy bude prababičkou. Její velkou vášní jsou klobouky a nic na světě ji nevyvede z míry.

Silvestrovská proměna s Magic Helenou

Lenka (44) pracuje u celní správy a silvestra slaví nejradši s přáteli na horách. Do společnosti však několikrát za rok také zavítá a to pak přípravy nejenže neošidí, ale patřičně si je užívá.

Lucie (26): „Změně se nebráním.“

Nedávno se vrátila z Velké Británie, kde působila jako au-pair. V Čechách nyní získala novou práci jako recepční a tomu by ráda přizpůsobila svůj vzhled.

Alena (58): „Rozmazluju ostatní.“

Má dvě dospělé děti, tři vnuky a celý život pracovala v lázeňském hotelu. Teď v důchodu pro změnu opatruje manželovy rodiče nebo hlídá nejmladší vnouče.

Lenka (37): „Nelíbí se mi moje brada.“

Pracuje jako kosmetička, miluje posezení na zahrádce a lyžování s rodinou. Na hory to nemá daleko, na proměnu dorazila až z Moravy.

Hana (60): „Bylo to pro mě překvapení!“

Přihlásila ji její švagrová, která ji na proměnu dokonce osobně doprovodila. O proměně se Hana dozvěděla až ve chvíli, kdy se stala jasnou favoritkou naší ankety "Koho proměnit", ale naštěstí ji nebylo nutné dlouho přemlouvat..

Irma (57): „Nejdůležitější je líbit se sama sobě.“

Miluje přírodu. Má dva psy, dvě kočky, několik papoušků, ale za největší chloubu své malé "zoologické zahrady" považuje párek indických běžců.

Soňa (53): „Mému muži se líčení nelíbí.“

Čekali jsme, až jí trochu povyrostou vlasy, neboť je po léčbě rakoviny... Má křehkou postavu, téměř průsvitnou pleť a nelíčí se, ani si nebarví vlasy.

Helena (60) „Něco se mnou proveďte.

Původní profesí účetní Helena před nedávnem nastoupila do důchodu. Teď si hledá brigádu a také díky proměně by ráda našla ideálního partnera pro zbytek života.

Mirka (45): „Ukažte mi, jak na to.“

Pracuje jako zdravotní sestra a i mimo nemocnici rozdává úsměvy a optimismus na všechny strany. Na proměnu přinesla sladké pohoštění vlastní výroby.

Jak se přihlásit na proměnu na KAFE.cz?

Napište na promena(zavináč)kafe.cz a přiložte svoji fotografii, případně důvod, proč se chcete nechat proměnit. Nyní navíc možnost speciální plastické proměny - odstranění podbradku. Více informací zde.