Simona (36): "Maskérku bych si nejraději odvedla domů"

Jako maminka malého dítěte a zaměstnaná žena v jedné osobě si Simča péči odborníků na proměně prý opravdu užívala. A jaký je důvod toho, že by si naši expertku na make-up ráda vzala s sebou domů? Čtěte dál...

Gábina (26): "K fotbalu make-up nepatří"

Gábina je duší i tělem sportovkyně. Hraje volejbal a dokonce i fotbal. Pravdou ale je, že čistě ženské záležitosti jako lesky na rty, pudry či oční stíny jsou pro ni trochu cizí. A právě proto se tahle mladá dáma odevzdala do rukou našeho proměnového týmu.

Helena (30): "Chci šokovat partnera"

Helena je velice krásná žena, která již mnoho let nosí blond vlasy a obléká a líčí se spíš jako gymnazistka než maminka dvouleté dcerky. V naší proměně jste se tedy rozhodli dodat jí porci elegance, která k jejímu věku i zajímavé tváři ladí.

Lucie (30): "Měla jsem obrovskou radost"

Lucie si zakládá na svých dlouhých kadeřích, s jejich kvalitou ale v poslední době spokojená není. Příliš zkracovat nám tedy asi nepovolí, ale co do péče a barvy mají prý kadeřničtí experti volnou ruku.

Za spolupráci děkujeme kadeřnictví KLIER pod vedením paní Markéty Brockové a Janě Hladíkové - maskérce holandské kosmetické značky MAKE-UP STUDIO.