„Potřebuji poradit s účesem, líčením a péčí o vlasy – aby to konečně byla pořádná proměna. Stejný účes i barvu nosím pět let. Už mě to moc nebaví. Sama si nevím rady, takže potřebuji poradit, jaká varianta by byla nejlepší,“ postěžovala si na začátku paní Alena. Dnes to tedy bude první výrazná proměna, kterou kdy podstoupila...

Před proměnou...

Alena se poslední dobou necítí tak atraktivní a přijde jí, že ta pravá krása je někde schovaná. Proměnou by tak chtěla překvapit i manžela, který ji od nové image neodrazoval a rád prý přivítá změnu.

„Nemám tolik času, abych se o sebe mohla každý den starat. Když se objeví nějaká ta volná skulinka, zajdu si do posilovny. Sporty jsou mým velkým koníčkem, takže se jim snažím i nadále věnovat,“ říká maminka tří dětí.

Nejstarší dceři je 16 let a té nejmladší teprve 16 měsíců, takže je s ní Alena ještě na mateřské. Dříve pracovala několik let na benzínové pumpě, ale po skončení mateřské chce práci změnit. Nedávno si dodělala školu, proto by ráda vyzkoušela zaměstnání asistentky nebo manažerky. Konkrétní představu ale ještě nemá. Teď se nejvíce těší na rodinnou dovolenou v Chorvatsku, která ji čeká za několik dnů. Chce si odpočinout a využít toho, že celá rodina ještě může jezdit pohromadě...

Proměňujeme...

Co s vlasy? Nastupuje kadeřník

Vlasy: Jana Hotová, salon Unique, značka Payot

Alena dochází pravidelně na kosmetiku, takže její pleť je bezproblémová a bez viditelných nedostatků. Naše vizážistka Jana jako obvykle nejdříve nanesla vyhlazující make-up středního odstínu PAYOT, který pak zafixovala pudrem. Protože si Alena stěžovala, že její oči působí zapadle, použila Jana okolo očí světlejší korektor. Oční partie to skvěle rozjasnilo. „V tomto případě nedoporučuji používání tmavých barev a už vůbec ne tmavých linek,“ doporučila naše vizážistka.

Se stíny si Jana ale pěkně vyhrála. Vrchní víčka nejdříve lehce přetáhla podkladovým krémem a pak ho zvýraznila perleťovým stínem v kombinaci s růžovou, aby se oči ještě více rozzářily. Trochu tmavé tužky pak bylo ještě použito na zvýraznění obočí a nanesení tenké linky dovnitř spodního víčka. Pak už stačilo doladit poslední detaily.

Jednoduchý a vkusný make-up završila černá prodlužující řasenka, bronzová zdravíčka a svěží odstín růžové rtěnky.

Po proměně...

Líčení – použité přípravky

Vizážistka použila na nalíčení Aleny následující přípravky dekorativní kosmetiky PAYOT:

Dlouhotrvající krém Hydration 24
PAYOT Fond de Teint – make-up
Světlý korektor
Poudre touche finale – hydratační kompaktní pudr
Paupiéres velours – bílé a růžové stíny na oční víčka
Mascara envoutant – prodlužující řasenka
Tvářenka bronz
Lesk na rty
Rtěnka rose

A co na proměnu říkala Alena?

„Je to parádní změna. Připadám si mladší a mnohem atraktivnější.“

Kosmetika – doporučené přípravky

Vizáž: Jana Hotová, salon Unique, značka Payot
Odličování a čištění pleti: Specifická péče:
  • Les Demaguillantes Express toni
  • 1x týdně (pro péči o pokožku v době spánku) je vhodné používat přípravek Nutri Hydra Nuit pro celkovou hydrataci a masku Masque Reveil Eclat – s rozjasňujícími účinky a s vitamínem C.
Odličovač očí a rtů: Oči ráno a večer:
  • Demaquillant Sensation Yeux et Levres – pleťová voda na oči a rty pro jemné odlíčení
  • Rides Relax Regard – doporučuje se používat ráno i večer jako prevence proti vráskám.
Obličej ráno: Obličej večer:
  • Krém Nutri Hydra Kontrole s hydratačními účinky, který reguluje produkci mazových žláz a díky své konzistenci se krásně vstřebá do pleti.
  • Po odlíčení řadou Demaquillant naneseme liposomový krém Cure de Vitalite pro vyživení pleti do hloubky v průběhu jejího odpočinku

Realizátoři proměny

Tuto proměnu pomohli zrealizovat:

Vlasy: Jana Hotová, salon Unique, značka Payot
Kosmetika: Jana Hotová, salon Unique, značka Payot