Minulý týden jsme vám přinesli první část rozhovoru o prodlužování vlasů unikátní metodou Hairdreams, která se u nás provádí pouze v několika salonech. Nyní vám nabízíme další časté otázky a odpovědi, které vás mohou zajímat. Rozhovor nám poskytla Gabriela Křivánková ze Salonu Chic

Jak dlouho prodloužené vlasy vydrží?

Doba nošení prodloužených vlasů Hairdreams závisí na individuálním růstu vlasů, jejich hustotě a na zvoleném účesu. Protože vaše vlastní vlasy stále rostou, posouvají se spojovací místa (bonding) pramenů časem dolů. Zhruba po čtyřech až šesti měsících začnou být proto spoje vidět a měly by se posunout blíž k hlavě. Vlasy Hairdreams můžete nosit až jeden a půl roku.

Jak pečovat o prodloužené vlasy, aby se neničily?

O vlasy Hairdreams pečujete tak, jak byste se měla starat o vlastní dlouhé vlasy. Existuje řada speciálních přípravků pro péči o vlasy Hairdreams. Tato kosmetika byla vyvinuta právě pro vlasy prodlužované pomocí pravých vlasů. Protože prameny Hairdreams nejsou spojeny s pokožkou hlavy, takže nejsou vyživovány přírodními látkami, je třeba, aby tento deficit cíleně vyrovnávaly přípravky pro péči o prodloužené vlasy. Při pravidelném používání zůstává optimálně zachován lesk a elastičnost vašich vlasů a čistota jejich barevného odstínu. Prodloužené vlasy se dají bez problémů žehlit, kulmovat, natáčet, nebo z nich můžete vytvořit společenský účes.

Jak funguje zhušťování vlasů?

Zhušťování vlasů Hairdreams pomocí pramenů pravých vlasů je ideální pro propůjčení větší plnosti tenkým, jemným vlasům a vyrovnání chybějícího objemu vlasů po délce a u konečků.

Vlastní vlasy se doplní o prameny Hairdreams z pravých vlasů o stejné délce. Barva pramenů se upraví podle barevného odstínu vlastních vlasů. Dodaná plnost působí zcela přirozeně a přidané vlasy nejsou k rozeznání od vlastních vlasů.

Které ze slavných osobností si u vás již nechaly vlasy prodloužit?

Touto metodou má prodloužené vlasy např. Simona Krainová, Eva Aichmajerová nebo Halina Pawlowská.

Jaká je základní cena prodloužených vlasů ve vašem salonu?

Základní cenu je těžké určit. Má to různé důvody. Nejprve je důležité vědět, jaký účes si přejete a jaké vlastnosti mají vaše vlastní vlasy. Na základě toho pak náš kadeřník určí, kolik pramenů, jaké délky, struktury a kvality je pro splnění vašeho přání třeba použít. Přesná cena se vždy určí při konzultaci v našem salonu.

Kafe.cz zjistilo:,Na kolik vás vyjde prodloužení vlasů?

Rovné vlasy / Vlnité vlasy

  • Prohuštění Basic 30 cm 6300 Kč / 7613 Kč
  • Prohuštění Speciál 35 cm 8663 Kč / 9975 Kč
  • Prodloužení Basic 30 cm 9450 Kč / 11419 Kč
  • Prodloužení Basic 40 cm 11419 Kč / 12994 Kč
  • Prodloužení Speciál 35 cm 12994 Kč / 14963 Kč
  • Prodloužení Speciál 45 cm 16538 Kč / 18900 Kč

Služby a přípravky / Cena

  • Samotné nandání, nebo sundání (1 pramen) 20 Kč
  • Sundání při posununtí (1 pramen) 15 Kč
  • Nandání při posununtí (1 pramen) 20 Kč
  • Prostřih (mytí,střih, foukání) 490 Kč
  • Hairdreams šampon 200ml 310 Kč
  • Hairdreams regenerace 200ml 350 Kč
  • Hairdreams fluidum 50ml 320 Kč
  • Hairdreams sada kartáčů 1 370 Kč

Zdroj: www.salonchic.cz

Je třeba prodloužené vlasy udržovat nějakými speciálními přípravky?

Nemusíte se nijak omezovat ve svém životním stylu. Díky spolehlivým spojům a vynikající kvalitě vlasů Hairdreams se můžete věnovat všem svým koníčkům a jiným volnočasovým aktivitám jako obvykle. Obecně vyžadují každé dlouhé vlasy zvýšenou péči, to znamená i vlasy Hairdreams. Pokud byste např. provozovala pravidelně intenzivní sport, a proto vlasy myla častěji, musíte jim věnovat mimořádnou péči, chcete-li se dlouho těšit z jejich kvality. Doporučujeme používat přípravky pro domácí použití od firmy Hairdreams.