Lidé jsou schopni za peníze udělat vše: udělat si ze svého čela billboard, prodat ledvinu či svou svobodu. Tak co…

Odvážná Slovenka nakonec nepochodila. Po vystoupení v televizi se na její adresu snesla ostrá kritika. Mužům stejně nepadla do oka tak, jak se domnívala.

Vadila jim silnější postava a při komentování dívčina vzhledu ji ani trochu nešetřili. V očích Slováků působila jako prostitutka. „Dražbu ruším. Slováci to jednoduše nechápou,“ postěžovala si záhy v listu Plus jeden deň. Mimochodem, žádný zájemce se neozval!

Málem dostal v přepočtu 100 milionů Kč, aukci však nakonec zrušil. Částka mu přišla nízká. Vždyť se říká, že život má nevyčíslitelnou cenu. Nebo to měla být spíše legrace?

Úsměvné však už vůbec není chování 20letého Mexičana Javiera Covarrubiase, který v květnu 2010 prodal své dvě děti za v přepočtu kolem 38 000 Kč. Manželce a policistům nejprve tvrdil, že potomci byli uneseni.

Vymyslel si příhodu o tom, jak je v chudinské čtvrti přepadli dva muži a děti odvezli. Sám si dokonce způsobil zranění, aby mohl tvrdit, jak byl násilně zpacifikován. Jeho lži však uťali lékaři, kteří prokázali, že si zranění způsobil sám…

Ruská sexbomba: za zlato jsem vaše

Svou ruku fotbalovému reprezentantovi nabídla populární ruská moderátorka Anfisa Čechovová, proslulá zejména bujnými tvary. Ani za to nechtěla zaplatit, odměnou jí měla být výhra mužstva na mistrovství světa. Měla v plánu, že by se pak provdala za jednoho z hráčů.

Jenže už od počátku patrně ani sama nedoufala v uzavření nezvyklého obchodu; pronesla i něco v tom duchu, že vzhledem k výkonům reprezentace skončí stejně asi na ocet. Spíš než o vážnou nabídku šlo tedy o žert, jímž se sexbomba chtěla zviditelnit.

Za zmínku stojí také nabídky „obyčejných“ smrtelníků na inzertních serverech. Velice rozšířený je prodej vlastního použitého spodního prádla! Ceny za tyto suvenýry pro fetišisty sice nedosahují zdaleka statisíců, ale některé ženy zjistily, že jde o snadný přivýdělek!

Zájemci slibují, že zboží hned pošlou… „Ahoj. Nabízím svoje voňavé spodní prádlo. Jsem studentka (21 let), krátké tmavé vlasy. Pokud má někdo zájem, tak mi napište!“ či „Jsme dvě blondýnky (21 let) a nabízíme své voňavé kalhotky, silonky, ponožky.“

Ještě více za hranicí vkusu je inzerát, který se na jednom serveru objevil počátkem dubna pod značkou Prodám své tělo. Text zněl: „Prodám své tělo po smrti, pro případné zájemce o nekrofilii. Pro více informací a případnou domluvu se mi ozvi na e-mail.“

Ještě lze dodat, že nabídka se objevila v sekci Ostatní, lokalita zůstala nevyplněna a u ceny stálo: Dohodou.