Alespoň to tvrdí některé ženy, které si na milence na baterky tak zvykly, že bez něho nedosáhnou orgasmu. A to dokonce i v posteli s partnerem, který ovšem na jejich umě-lého kamaráda velmi žárlí… Podle průzkumů má zkušenost s vibrátorem 17 % Češek, což v porovnání se světem není pří-liš. Například v Anglii, Austrálii, Kanadě, anebo ve Švédsku přiznává zkušenost s milencem na baterky polovina žen. Robertek, jak se mu běžně říká, je dobrým pomocníkem pro osamělé ženy. Jenomže jakmile si najdou skutečného milence, nastává často problém: nedokáží-li se vibrátoru vzdát, mohou partnerský vztah pěkně narušit. Pánové totiž na umělou náhražku čas-to žárlí!

Větší vibrátor než penis? Katastrofa!

„Šest let jsem žila bez přítele a za tu dobu jsem si pochopitelně zvykla na vibrátor,“ vypráví svůj příběh třicetiletá Karina. „Problém ovšem nastal, když jsem si našla milence. Nedokázala jsem mít orgasmus bez toho, aniž bych po milování použila svého přítele na baterky. Jenomže přítel se s tím nedokáže smířit a dokonce na něj žárlí.“ Podle oborníků je to jednoduché part-ner si v takové situaci připadá méněcenný, neschopný ženu uspokojit. A zvlášť tehdy, je-li vibrátor větší, než jeho penis!

KAFE.cz zjistilo: Ženy a vibrátory

  • Američané v jednom neobvyklém průzkumu zjistili, že zdejší ženy mají v posteli radši vibrá-tor, než své manžele.
  • Ženy, které používají vibrátor, jsou podle zjištění vědců zdravější a šťastnější než ty, které umělého přítele nepoužívají.
  • Dámy, které používají milence na baterky, mají nejen méně zdravotních problémů, ale také zažívají mnohem intenzivnější orgasmus, mají vyšší libido a při sexu mívají větší zvlčení vagíny.
  • Co se ženám na vibrátoru také líbí? Kupodivu absence zvukových projevů. Ženy v průzkumu totiž přiznaly, že zvuky, které partner vydává při sexu, jim ve většině připadají směšné.

Pryč s vibrátorem, užívejte sex

Pokud máte podobný problém, jako paní Karina, doporučují experti vážně se zamyslet. Velice snadno si totiž můžete svého partnera odradit! Je třeba si uvědomit, že i když je vám sex s milencem na baterky velice příjemný, plnohodnotný vztah s ním nevytvoříte. Nebude s vámi mluvit, hladit vás, líbat. Raději jej odložte, nebo zcela odstraňte z dosahu a dejte šanci svému partnerovi, aby vás mohl uspokojit!

KAFE.cz zjistilo: Váš příběh!

Ilona (25 let): „S partnerem nikdy nedosáhnu orgasmu, i když je sex s ním krásný. Možná, kdyby trval déle. A tak jdu po milování vždycky do sprchy a tam se dodělám s vibrátorem. Je to super pocit, když voda stéká po mém těle a já vzrušená z milování v ní se svým kamarádem na baterky dosáhnu vrcholu. Všechno klapalo až do doby, než jsem to jednou v dobré víře příteli řekla. Od té doby se našemu milování spíš vyhýbá. Prostě to pochopil tak, že on mě nedokáže uspokojit.“