„Když jsem poprvé uviděla penis svého partnera, lekla jsem se – byl totiž strašně malý! Jak mě asi dokáže uspokojit, proletělo mi hlavou. Jak jsem však byla mile překvapená, když během chvíle radikálně změnil velikost, a to víc než dvojnásobně. Nakonec bylo naše milování skvělé a jen mi to potvrdilo, že na klidové velikosti opravdu nezáleží,“ svěřuje se třicetiletá Hanka. A rozhodně není sama – s délkou penisu se podle některých údajů trápí téměř polovina mužů a většinou mnohem více, než jejich partnerky.

Vtip KAFE.cz

Muž si ho prohlíží v koupelně a povídá: „Kdybych ho měl o 5 cm delšího, jsem král.“
Zaslechne to manželka: „Jo, a kdyby o 5 cm kratšího, tak jsi královna.“

KAFE.cz zjistilo:

  • Chcete, aby měl partner větší penis? Pokud je kuřák, je to jednoduché. Donuťte ho, ať přestane. Kouření totiž úd zkracuje, a to až o jeden centimetr. Působením nikotinu se v něm ukládají vápenité usazeniny a jeho tkáň se pak nemůže při erekci tolik zvětšit.
  • Penis se dá prodloužit masírováním, ovšem pravidelným. Můžete vyzkoušet metodu Arabů, která zní: Každý den jej půl hodiny masírujte dlouhými pohyby jako při dojení. Je tu ovšem jeden problém – viditelný výsledek se dostaví nejdříve po roce.

Penis: Průměrná délka je 7 cm

Zdá se vám partnerova mužská chlouba příliš malá? Vezměte pravítko a podívejte se, jak přesně vypadá 7 cm. Právě to je totiž průměrná délka mužského penisu v klidovém stavu. Možná budete mile překvapená, že je i ten partnerův zcela v normě. Jiných hodnot pak dosahuje při ztopoření – to se průměr pohybuje mezi 12 a 15 cm, a také šířka je o 3 až 4 cm větší, než v klidovém stavu. Pořád pochybujete? Pak vězte, že nejmenší penis na světě měří 10 mm, a ten partnerův je rozhodně několikrát větší!

KAFE.cz zjistilo:

Průměrná délka ženské pochvy je 9,5 cm, a tak pokud je penis příliš dlouhý, způsobuje její prodlužování, které může být bolestivé a nepříjemné. I zde tedy platí – všeho moc škodí.

Vtip KAFE.cz

Rodiče vzali Honzíka na nuda pláž. Honzík se ptá maminky: „A mami, proč ho má některý pán velkého a některý malého?“ „To podle toho, jak je který z nich chytrý.“ Za chvíli Honzík povídá: „Mami, hele, tatínek kouká támhle na tu paní a je čím dál tím chytřejší.“

KAFE.cz zjistilo:

Fungují údajně zaručené přípravky na zvětšování penisu?
MUDr. Radim Uzel, sexuolog
„Přípravky na zvětšování penisu nemohou být účinné. Většinou se to nedaří ani chirurgickým zákrokem. Jediná možnost je se s velikostí svého penisu smířit. Většinou se smíří spíše partnerka než muž, který bývá často v zajetí představ, že větší je lepší. Nemusí to ale být vždycky pravda.“
(Zdroj: planovanirodiny.cz)

Tip KAFE.cz:

Chcete, aby váš partner měl svou chloubu větší? Poradíme vám cviky! Jde o nejjednodušší, nejrychlejší a nejlevnější způsob zvětšení penisu a údajně jej dokáže prodloužit o 4 až 8 cm. Informaci je sice třeba brát s rezervou, ale když cviky nepomohou, rozhodně zpestří váš sexuální život.

Cviky pro zvětšení penisu

Tip: Před každým cvikem je nutné důkladně zahřát celý penis. Pomůže teplý zábal, který na penisu ponecháme 10 minut

1.
Táhnutí za pevného držení penisu od kořene k žaludu. Padesát opakování, každý tah trvá přibližně 6 sekund v závislosti na délce penisu (15 min).

2.
Ohýbání penisu při silném stisku do stran. Padesátkrát doleva a padesátkrát doprava (5 min). Pozor, velmi opatrně!

3.
Po navození erekce počkat na ochabnutí penisu. Pevné sevření penisu a důkladné natažení do krajní polohy (30 sekund x 5 opakování).
(Zdroj: zvetseni.info)