Bender, Leela a Fry to nebudou mít jednoduché ani v sedmé sérii, kterou nasazuje Prima COOL. O co půjde?

Leela upadne do kómatu a dr. Farnsworth se pokusí Fryovo tesknění po lásce jeho srdce zahnat neobvyklým způsobem. Kromě toho všichni propadnou nové generaci telefonů a Fry s Benderem mezi sebou budou soutěžit, kdo má víc fanoušků na Twitcheru. Netuší však, že to je další skrytá cesta takřka ke smrtelnému nebezpečí.

Bender navíc zjistí, že je smrtelný, a pokusí se s takovou neblahou vyhlídkou vyrovnat po svém. Jako v předchozích řadách nebudou chybět vtípky a popkulturní narážky...

Přichází Cleveland show

Ve spin-offu oblíbeného amerického seriálu Griffinovi se setkáme se sousedem Petera Griffina, Clevelandem Brownem. Manželka Loretta ho podvedla a utekla od něj, takže dává druhou šanci své středoškolské lásce Donně. Tu totiž pro změnu opustil manžel.

Brown se za ní přestěhuje do svého rodného města ve Virginii, i se svým synem Clevelandem Juniorem. V jejich novém bydlišti je čekají Donniny děti - šestnáctiletá Roberta a ženami posedlý pětiletý Rallo.

A živo bude i díky novým sousedům, kterými jsou ukřičený buran Lester či manželský pár medvědů Tim a Arianna (kteří jsou dost citliví na to, když někdo upozorňuje, že jsou medvědi).

Vysílá se v sobotu 9.00 h