Nejste si jista, zda vaši blízcí touží po slušivém pyžamu, vlněných ponožkách nebo nejnovějším parfému, existují i jiné způsoby, jakými udělat Vánoce nezapomenutelnými. Kulinářský kurz, škola líčení, boj o přežití, romantický pobyt na zámku… Tím správným zážitkem potěšíte zaručeně.

Nač se tlačit v obchodním centru pro další kazetu deodorantů, na kterou obdarovaný do Silvestra zapomene? Zkuste letos jednodušší, pohodlnější a hlavně efektnější dárek. Vyberte vánoční dárky od zážitkové agentury www.dejtonej.cz, která od roku 2005 nabízí více než 250 zážitků různého zaměření, které si můžete užít po celé ČR.

„Víme, jak těžké a náročné je v běžném pracovním shonu vymyslet a sehnat originální dárek, který zahřeje u srdce,“ říká Nataša Dlouhá, autorka projektu Dej To Nej. „Právě proto jsme připravili pro ty, kteří přemýšlejí o originálním dárku, na našich stránkách speciální tipy na vánoční zážitky.“ Pokud si i tak nebudete vědět rady s výběrem vhodného dárku, stačí zavolat jedné z našich zážitkových poradkyň, která Vám s výběrem ráda poradí.

Touží Váš blízký po adrenalinu? Paragliding nebo akrobatický let ho jistě nadchnou. Automobilovým fanouškům udělá radost jízda na závodním okruhu, Vaši lásku překvapí postel plná růží nebo romantická večeře na lodi jen pro Vás dva. Armádní nadšenci rádi zkusí na vlastní kůži řídit tank a uspěchaný manažer se zas naučí, jak podojit krávu.

Nakupte zážitky a dostanete od www.dejtonej.cz další zdarma.