Radka (30): „Z dovolené jsem si přivezla syna“

Asi jsem extrém, ale i můj příběh se může stát. Na dovolené v Itálii jsem potkala krásného, na první pohled dokonalého a charismatického Itala. Zamilovala jsem se na první pohled a chtěla si svých 15 dní s ním náležitě užít. Taky se stalo. V tu chvíli jsem vůbec nemyslela na to, že bych si mohla domů odnést nějaké následky. Nezjišťovala jsem o něm nic, nechtěla jsem s ním žít, byla to prostě jen letní láska, na kterou jsem chtěla vzpomínat. Doma jsem se pak vyděsila, protože jsem nedostala menstruaci a objevily se u mě nějaké gynekologické potíže. Bála jsem se, že jsem od něj něco chytla. Běžela jsem proto k doktorovi, abych začala s léčbou co nejdříve. Jaké bylo moje překvapení, když mi řekl, že moje problémy má na svědomí těhotenství. I když jsem věděla, že na dítě budu sama, ani na chvíli jsem neuvažovala, že bych se malého Itala vzdala.

Romana (25): „Moje letní láska přežila“

S kamarádkami jsme se před dvěma lety rozhodly vyrazit na prázdniny na cesty po jižní Francii. Rozhodně jsem nejela sbalit chlapa. Studovala jsem vysokou a spíš jsem si chtěla užít poslední prázdniny. Jenže v Cannes jsem poznala Michela a byla to pro nás oba velká láska. Tím skončilo moje cestování a já zůstala celé prázdniny v tomto nádherném festivalovém městě. Ostatně žiju tady dodnes. Do Francie jsem se totiž po ukončení školy hned vrátila, našla jsem si tu práci a s Michelem žijeme vážně skvělý život.

Mirka (23): „Zbyly mi jen oči pro pláč“

Byla to letní láska jako z románu. Zamilování na první pohled, týden krásných zážitků a pak se po mém milém slehla zem. Zbyl jen flek suché trávy po jeho stanu. Potom, co mi navykládal, jsem ale na chvíli naivně doufala, že by z toho láska být mohla. Když zmizel, nedalo mi to. Samou láskou jsem se rozhodla, že ho najdu. Naštěstí mi řekl, kde bydlí a jak se jmenuje. Tak jsem se rozhodla po několika proplakaných nocích, že ho najdu. Doufala jsem, že mi řekne, že musel odjet kvůli zdravotním problémům svých rodičů nebo kvůli jinému závažnému problému. Otevřel mi a rozhodně neskákal nadšením. Přiznal se mi, že má stálou přítelkyni a že si myslel, že ten náš románek beru stejně nezávazně jako on. Trvalo mi docela dlouho, než jsem se z nešťastné letní lásky vzpamatovala.

Kamila (32): „Nejlepší sex v životě“

Na dovolené u moře jsem zažila ten nejlepší sex na světě. A kupodivu jsem k tomu nepotřebovala ani lásku. Svého muže jsem totiž měla doma i se dvěma dětmi. Na dovolené jsem totiž byla se svou kamarádkou pracovně. Toho Řeka jsem viděla poprvé v životě, neznala jsem ani jeho jméno a možná to mi pomohlo k tomu, abych se uvolnila tak jako ještě nikdy v životě. Ráno jsem od něj z pokoje odešla a víc ho nehledala. Jednou jsem ho zahlédla o pár dní později, když balil jinou ženu. Mrkl na mě, pokynul mi a já zakroutila odmítavě hlavou. Přeci jen jsem si nechtěla kazit dojem a hlavně jednou mi to opravdu stačilo. Jsem přeci hodná žena a matka, ne?

A jak jste na tom s letními láskami vy? Zažily jste nějakou výjimečnou?