Návrhy

Máme s přítelem společného kamaráda. Trávíme s ním a s jeho partnerkou hodně času. Občas seženeme hlídání pro dítě a užijeme si zábavu pro dospělé, zajdeme do baru nebo někam na pivo. Všem nám táhne na třicet. Poslední návštěvy mi ale nebyly příjemné. Začali mi obdivovat výstřih a kamarádova partnerka chtěla, abych jí ukázala prsa. Nikdo nebyl proti. Ona nemá zábrany a slíbila, že na oplátku udělá to samé. V tu chvíli jsem měla pocit, že jsme na návštěvě u patnáctiletých puberťáků.

Po pár hodinách zábavy přišlo téma skupinového sexu. Pálili na mě otázky, jestli bych do toho někdy šla. Přítel se toho samozřejmě chytil a nutil mě, abych se odvázala. Jsem jediná, kdo s tím nesouhlasí. Kazím to. Jsem normální? Takhle se teď žije? Všichni tři mi tvrdí, že jsem divná, moc to prožívám a oháním se morálkou.

Sex versus vztah

Vím, že do toho jít v žádném případě nechci. Neustoupím. Bohužel mě děsí přístup přítele. Láká ho to a já nejsem ochotná mu takový zážitek dopřát. Zatím to respektuje, ale bojím se, že to v budoucnu udělá jednou nebo pravidelně za mými zády. Nejsem si jistá, jestli má cenu zůstávat ve vztahu s člověkem, který má takové choutky někde v sobě. Nevěřím, že když neladíme v sexu, tak to může fungovat. Doma se dušuje, že mě chápe, ale u známých ze mě dělá upejpavou hysterku.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.