Slabost pro starší muže má nemálo žen. Stačí se rozhlédnout kolem sebe. Nebo se podívat do světa celebrit, kde se to výrazně staršími pány po boku mladičkých krásek jen hemží. Jdou po nich kvůli penězům! To je první, co většinu lidí napadne. Ale nemusí to být pravda. Podívejte se na příběh slečny Lindy (27).

Nikdy mě nepřitahovali vrstevníci

„Nikdy mě nepřitahovali vrstevníci. Jednou jsem takový vztah zkusila a velmi rychle ztroskotal. Měla jsem pocit, že si nemáme co říct. I když byl stejně starý, měl jiné zájmy, problémy, odlišný náhled na svět.

Připadal mi naivní, nevyzrálý, nevěděl, co od života chce. Skončilo to a já věděla, že už vrstevníka nechci. Muži bližší věku mého táty mě přitahovali mnohem víc,“ vypráví Linda.

Starší muži bodují!

  • Podle statistik je v 70 % uzavřených sňatků muž starší než žena průměrně o 5,5 roku.
  • Mužům mladší ženy prospívají. Je totiž prokázáno, že pánům se ženou minimálně o osm let mladší se snižuje riziko úmrtí až o 12 %.

Byl starším kolegou mého táty!

„Několik o deset, jedenáct let starších jsem vyzkoušela. Pořád to nebylo ono. Sice jsem si s nimi už měla co říct, sex byl příjemný, protože bylo vidět, že mají zkušenosti. Ale já hledala dál. Nakonec jsem ho našla!

Věděla jsem to od prvního pohledu. Byl tu ale jeden problém. Byl kolegou mého otce, dokonce byl o tři roky starší než on a ještě k tomu ženatý. S manželkou mu to ale neklapalo a chystali rozvod,“ pokračuje Linda.

Starší partner: Šarmantní a galantní

„Byl úplně jiný než všichni předtím. Šarmantní, příjemný, věděl, jak se k ženám chovat. Podržel mi dveře, přidržel bundu, abych se oblékla, v restauraci pode mnou zasouval židli. Zval mě do divadla, do kina, na výlety, na večeře. Byl to strašný rozdíl, protože téměř všem před ním jsem půjčovala já, nikdo z nich nic neměl,“ říká Linda.

Po rozvodu bez peněz? Nevadí, má v sobě něco víc!

„V posteli mě to s ním bavilo, i když sex jsme neměli tak často. Zamilovala jsem se, i když rodiče byli proti. Přece jen mu bylo 53 let! Po roce se skutečně rozvedl, jenomže za dramatických okolností. Žena ho obrala o všechen majetek a on zůstal bez ničeho, bez bydlení a peněz. Nevadilo mi to, pořád jsem byla zamilovaná.

Pronajali jsme si byt a já do něj dala všechny úspory. Uplynuly další dva roky a já jsem pořád šťastná. Je mi jedno, kolik mu je, ale prostě nám to klape a pomalu se ohlížíme po lepším bydlení. Chci s ním zůstat, i když se ostatní dívají divně. Má v sobě totiž něco, co ti mladí ne,“ dokončuje svůj příběh Linda.

V čem jsou starší muži lepší?

  • Jsou vybouření, vědí, co chtějí, a je větší pravděpodobnost, že vám budou věrní.
  • Často bývají zajištění, mají vlastní bydlení, auto, netrápí je finanční starosti. Zvou vás na večeře a kupují dárky.
  • V sexu už toho dost vyzkoušeli, vědí, co na ženy platí a kam sáhnout. V posteli to umějí. Zkušenosti jsou zkrátka nenahraditelné.
  • Umějí se chovat, bývají často galantní a vědí, co je to slušné chování.
  • Jsou zábavní, mají rozhled a dokáží zaujmout jen tím, že vyprávějí příběhy ze života.

Jak jim mohou konkurovat zajíčci?

  • Jsou nevybouření, absolutně nevědí, co chtějí, a už vůbec nehrozí, že by vám byli věrní. Musí přece zkoušet a experimentovat!
  • Pokud nezdědili majetek nebo nemají bohaté rodiče, často nemají ani na chleba, natož aby vás vzali na večeři. Mnohdy musíte pozvat vy je a dárky oželet.
  • V sexu se teprve učí, ovšem intenzivně, takže sex s nimi můžete mít denně a několik čísel za noc pro ně není problém.
  • Chovat se většinou neumějí, tedy ne k ženám a ne galantně. Pokud na to vůbec dojde, tak až s věkem. Vlastně můžete být ráda, když zachytíte dveře, které na vás pustil, a kabát si oblečete sama…
  • Jsou zábavní, ale spíš svou naivitou a nezkušeností.