Tento typ péče přináší okamžitý a viditelný efekt a působí doslova jako omlazující elixír. Nejde o žádnou magii. Princip vrstvené péče je jednoduchý a odborníci ji doporučují pro denní i noční ošetření. Na dokonale očištěnou pleť nanášíme nejdříve sérum s aktivní látkou a teprve potom aplikujeme jakýkoliv krém.

Proč právě sérum?

Sérum obsahuje vysoké procento koncentrovaných aktivní látek rozpuštěných v gelu nebo v oleji a dokáže doručit tyto látky hlouběji do pokožky. V žádném krému nenajdete takové množství aktivních látek jako v séru.

Vždy volíme sérum, které je určeno pro daný typ pleti a požadovaný účinek, ať jsou to vrásky, váčky a tmavé kruhy pod očima, hydratace, lifting nebo při ošetřování kuperózy (rozšířené žilky). V péči o pleť je nejdůležitější dokonalá a pravidelná hydratace. Díky první základní vrstvě séra se hlouběji do pokožky dostane i větší množství vody a pleť má šanci výrazně se zregenerovat. Vrstvenou péči můžeme aplikovat dvakrát denně, ráno po probuzení a večer před spaním. Účinek séra je okamžitý.

Pro denní i noční ošetření se pro aplikaci vrstvené péče osvědčil i vynikající přípravek s názvem Hydroperfekt z řady Ryor Luxury Care, který dokáže rychle vpravit do pleti velké množství vody. Pochopitelně, že jej pokaždé nanášíme jako podklad pod noční i denní ochranný krém. Pokud provádíme lifting, nanášíme sérum pod krém vždy, když chceme docílit okamžitého efektu a udělat dojem. Takové Lifting vypínací sérum dokáže divy. Rychle odstraní unavený vzhled a my se potom ve společnosti přátel můžeme blýsknout viditelně vypnutou, svěží a mladistvou pletí.

Více o RYORu na www.ryor.cz.