Co budete potřebovat

Kromě samotné svatební party je i rozlučka se svobodou důležitým krokem před vstupem do další fáze života. Jak připravit tu nejlepší party, aby nebyl nikdo zklamaný a nedošlo k násilnému přerušení třeba nepřízní počasí nebo ji nezkazil špatný DJ či nekvalitní jídlo, a přesto jste mohli v klidu celou akci provést na zahradě u kamarádů či v odlehlém parku? Poradíme vám, jak na to. Venkovní oslavy navíc nemusí být finančně náročné, ani při zajištění všeho potřebného.

Mejdan pod hvězdami

Výhodou venkovní party je neomezený prostor, romantické pohodové prostředí a je jenom pro vás, jestli tady budete pařit do rána nebo se na noc přesunete do klubů.

Základem je dostatečné zázemí a dobrá organizace. Začněte u střechy nad hlavou. Počasí už se umoudřilo, ale s nečekanými přeháňkami je potřeba počítat. Bez party stanu se neobejdete. Poskytne vám nejen přístřeší, ale bude i srdcem celé rozlučky. Schováte sem hudební produkci, posezení a občerstvení nebo třeba i taneční parket. Pronájem stanu není nic složitého a kvalitní dodavatel dokáže zajistit i vše okolo, včetně vytápění, osvětlení i výzdoby. Můžete si také zvolit libovolnou velikost podle toho, jestli vás bude patnáct nebo třeba padesát.

TIP: Obraťte se na ověřenou půjčovnu party stanů jako je AB PARTY TENT. Garantují vždy 100% čisté a připravené stany.


ab-party.cz

Zábava pro velké

Ani na téhle party by samozřejmě neměla chybět zábava. Pokud nechcete, aby se z rozlučky stalo nudné posezení, tak připravte i program. I dospělí si rádi hrají, jen je někdy těžké je přesvědčit. A kdy jindy si zahrát, než před oficiálním vstupem do dospělého života? Pokud plánujete celodenní akci, rozdělte program na denní a noční aktivity. Večer bude zábava přece jen uvolněnější. Zapojte všechny zúčastněné. A nepodceňte ani hudební program. Často se stane, že máte pocit, že se o hudební produkci postaráte vy a vaši hosté. Každý si bude moci pustit svoje oblíbené hity a bude to v suchu. Opak je ale pravdou, hity rychle dojdou a hostům ani vám se místo zábavy nebude chtít každé tři minuty vymýšlet nový song. Investice do kvalitního DJ se vyplatí.


pexels.com

Kovbojové a faráři

Určitě nic nezkazíte, pokud na rozlučku vymyslíte něco opravdu výjimečného. Třeba neotřelé téma, do kterého budete ladit nejen celou oslavu, ale také výzdobu. Ne každá nevěsta ocení klasickou svítivě růžovou šerpu s nápisem nevěsta, korunku a křiklavou výzdobu. Možností je spousta a oslava v kostýmech je často zárukou zábavy už sama o sobě. Nezapomeňte pro tuto příležitost na fotokoutek. Tematicky můžete ladit také nápoje a připravené občerstvení. Pokud chcete mít na vaší oslavě něco navíc, přichystejte pro každého z hostů malý dáreček. Nevěstu zase určitě potěší zábavné video s vašimi společnými vzpomínkami. V této obdobě svatebního videa ovšem budou hrát hlavní roli nezapomenutelné chvíle s vaší kamarádkou.