Partner vás uspokojuje ústy a nemá jedinou připomínku k tomu, že by se mu něco nelíbilo. Vy ale máte menší problém. Přestože byste mu ráda vyhověla a jeho sperma spolykala, dělá vám jaksi potíže dostat ho do pusy...

Špatná chuť: Chyba je prý v jídelníčku

V předešlých vztazích jste považovala za naprosto přirozené, když jste měla polykat mužovo sperma, nyní je to ale jiné. I když se snažíte přemáhat, dělá se vám prostě špatně. Příčina je většinou v tom, co dotyčný konzumuje. Ale je tomu úplně stejně i u žen (i muž tvrdí, že žena může pokaždé chutnat jinak).

Mezi ženami koluje: „Bílé nadělení“ není poživatelné tehdy, když muž holduje červenému masu, protože chutná přesoleně. Pokud si partner dopřává denně několik šálků kávy a kouření je jeho neřestí, mohou se tyto dva faktory projevit i v hořkosti sekretu.

Zařaďte celer do menu

Některé ženy si všimly, že nemohou tekutinu polykat, když se jejich partner přejí česneku. Jiné se shodují, že pivní hodování se druhý den promítne rovněž do chuti. Bílá nadílka bude opět hořká.
Vyzkoušejte pro lepší chuť: Traduje se, že ejakulát chutná sladce po ananasu. Skořice také dodá lahodnou chuť a milujete-li celerovou pomazánku, mohlo by vám pak zachutnat i jeho semeno. Hustší konzistenci jeho výměšky získají popíjením mléka, nebo proteinovými přípravky.

Drsnější řešení pro otrlé

Bohužel někdy ani změna jídelníčku nepomůže k tomu, abyste přestala mít nechuť polykat. V tom případě však partner vaše NE musí respektovat.
Tip redaktorky Aleny: Chcete-li mu přesto vyjít vstříc, vyzkoušejte drsnější techniku „hlubokého hrdla“. Prostě vám TO vklouzne rovnou do krku a vaše chuťové pohárky budou zcela mimo hru.

Kuriozita KAFE.cz

Chuť po jablíčkách a medu
Blázniví Američané přišli loni s chutnou novinkou. Vyvinuli doplněk stravy, který zaručuje, že po týdnu jeho užívání vám partner zachutná po sladkých jablíčkách (Golden Delicious). Kromě toho prý ochrání cévy a srdce. Zlepší imunitu a sníží cholesterol. Za tento zázrak byste zaplatili v přepočtu okolo 260 Kč. Takže máte-li o něj zájem, zkuste zabrouzdat na amerických serverech.

Varianta redaktorky Aleny: Penis pomažte medem či jinou pochutinou. Potlačíte tak chuť spermatu, který vám ne a ne projít ústy.