Mladí umělci dorazili o den dřív s jasným plánem: "Bavit se a užít si Prahu." Pánskou jízdu odstartovali Michael Silas, Ian McKenzie a Asiel Hardison stylově - v Dance Academy Prague, kde na ně čekal nejen zakladatel studia a kolega z branže Yemi A.D., ale také vyprodaný taneční sál

Taneční maraton

Přestože se původně plánovaný dvouhodinový workshop pro začínající tanečníky protáhl do večerních hodin a trojice tanečníků musela oželet prohlídku hlavního města, nelitovala. Na rozdíl od jejich kontroverzní "zaměstnavatelky", která se o den později marně snažila návštěvníky koncertu vyprovokovat vulgarismy, se jim totiž dostalo bouřlivého přijetí. "Češi jsou úžasně otevření a přátelští," shodli se.

Nezapomenutelný zážitek

Všichni zúčastnění se shodli, že workshop byl opravdu neopakovatelným zážitkem. "Ty děcka přišly plný nadšení a energie. S ohněm v srdci. Před mou lekcí měly dvě předchozí velmi náročné lekce a vůbec na nich nebyla znát únava. Prostě to nevzdávaly. To byl pro mě zcela nový pohled na učení," komentuje úspěšnou akci jeden z profesionálních tanečníků Ian McKenzie.