Tento plyšový kabát představuje perfektního parťáka při dlouhých zimních procházkách a skvěle doplní každý outfit, navíc vás zahřeje v jakémkoliv počasí. Parádu s ním uděláte ve městě, ale i v přírodě, třeba při stavění sněhuláka :) V chladnějších dnech můžete pod Teddy Coat obléknout prošívanou vestu, při procházce městem například džinovou bundu. Jedno pravidlo tuto zimu platí stoprocentně - řiďte se instinktem! Jedině tak rozehrajete to správné adventní blues.

Letošním trendem je vrstvení a fantazii se meze nekladou. Horkým favoritem jsou monochromatické outfity. Oblečte se od hlavy až k patě do své oblíbené barvy. Rozhodněte se pro jeden tón nebo si pohrajte s různými odstíny. Vsaďte na odlišné materiály, které outfitu dodají hloubku a živost. Outfit završte doplňky, které se barevně vymykají z řady a okamžitě zaujmou.

Pokud je pro Vás při výběru zimních outfitů zásadní především teplo a pohodlí, vsaďte na péřové kabáty, které můžete mít až po kotníky. Tyto měkké nezbytnosti vypadají v oversize stylu nejen naprosto dokonale, ale při každém zimním dobrodružství vás udrží pěkně v teple.

Pokud ještě nemáte nakoupené vánoční dárky pro své nejbližší, neváhejte a navštivte prodejny s.Oliver, jsou otevřené za dodržení všech hygienických standardů. Navíc můžete nyní s klubovou kartou nakoupit novou kolekci se slevou 25 %. Každou ženu potěší pod stromečkem elegantní šála, rukavice nebo slušivá kabelka. Co se týká vánočních dárků pro pány, doporučujeme klasické peněženky nebo jednoduchá trika s originálním potiskem.

Nakupovat můžete v kamenných prodejnách po celé České republice, ale také online na e-shopu www.soliver.cz