Pondělí

Letecká doprava je obecně považována za nejbezpečnější druh přepravy na světě. Přesto se jí lidé obávají. Ve třetí epizodě nazvané „Kdo řídí letadlo?“ se dozvíte více věcí o lidech, kteří pilotují letadlo. Jejich zaváhání může stát život stovky cestujících. Britsko-kanadský dokument Letecké katastrofy sledujte od sedmé hodiny večerní.

Odborníci nevěřili, že přežijí jediný den. Dnes je Ronniemu a Donnimu 57 let. Žijí v americkém státu Ohio a chtějí si splnit životní sen – navštívit zápas jejich oblíbeného fotbalového týmu. Britský dokument Nejstarší siamská dvojčata sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Eva se ocitá ve vězení za dopravní nehodu, kterou způsobila v opilosti. Musí se naučit žit v dosud neznámém světě, kde platí úplně jiná pravidla. Vyrovnat se s nimi není pro nikoho snadné. Přátelství neexistuje a o respekt ostatních se musí tvrdě bojovat. Koprodukční česko-slovenský seriál Odsouzené je plný známých herců. Devatenáctá epizoda „Grófka“ začíná v devět hodin večer. Sledujte neobyčejné životní příběhy a osudy vězenkyň.

Vítejte v nelítostném světě sportovních sázek. Brandon (Matthew McConaughey), bývalá hvězda vysokoškolského fotbalového týmu, je považován za geniálního sportovního tipaře. Všimne si ho majitel velké sázkové společnosti Walter (Al Pacino). Spolu se rozhodnou překonat všechny možné hranice. Americký film Maximální limit sledujte ve 22:15 na Barrandově.

Úterý

Strach lidí z hadů je všeobecně známý. Někteří odvážlivci jsou ovšem přesvědčeni, že nad nimi mají zvláštní moc. Někdy je jejich přesvědčení může stát i život. Britský dokument Lovec a oběť z dílny National Geographic si nenechte ujít v sedm hodin večer.

Hall je oblíbeným šerifem. Na pochůzce potkává neobyčejného mladíka, který o sobě prohlašuje, že pochází s cizí planety. Postupem času začíná jeho tvrzení věřit. Italskou komedii Šerif a mimozemšťan s Budem Spancerem v hlavní roli sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Jan Saudek je úspěšný, osobitý a kontroverzní muž. Ve 21:50 přivítá ve svém Talkshow Ivana Mládka, Beatu Rajskou a Ivanu Jirešovou.

Středa

Pes je nejvěrnějším společníkem člověka. Evoluční vývoj psovitých šelem výrazně ovlivnil jejich společenské vlastnosti. Poznejte věrného přítele Paris Histon či oblíbené plemeno Julia Césara. Třetí díl unikátního britského dokument Než se narodí sledujte od sedmé hodiny večerní.

Strategická zásahová jednotka je elitou policejní sboru. Za jakýchkoliv okolností je připravena zakročit a zjednat pořádek. Její členové jsou hrdinové, ale také lidé s běžnými starostmi. Desátý díl kanadského krimi seriálu Flashpoint sledujte pět minut po osmé hodině večerní. Multimilionáře Grahama a jeho ženu hlídá speciální jednotka. Přesto někdo usiluje o jejich životy.

Eva se ocitá ve vězení za dopravní nehodu, kterou způsobila v opilosti. Musí se naučit žit v dosud neznámém světě, kde platí úplně jiná pravidla. Vyrovnat se s nimi není pro nikoho snadné. Přátelství neexistuje a o respekt ostatních se musí tvrdě bojovat. Koprodukční česko-slovenský seriál Odsouzené je plný známých herců. Dvacátá epizoda „Bezmoc“ začíná pět minut před devátou hodinou večerní. Sledujte neobyčejné životní příběhy a osudy vězenkyň. Do vězení nastupuje nová dozorkyně. Roman má problémy se splacením a vyděrači jsou mu v patách.

Mladá Amy se musí naučit žít se svou slepotou. Těžkou zkoušku jí připraví sám osud. Jednoho dne do jejího domu vnikne uprchlý vězen, který nemá co ztratit. Při útěku zabil dva členy vězeňské eskorty. Kanadský thriller Ztracena ve tmě sledujte deset minut po desáté hodině večerní.

Unikátní dokumentární cyklus o různých podobách lásky a vášně pokračuje na Barrandově. České milování vám bez předsudků a zábran nabídne vyprávění o lásce zištné. Skutečné příběhy ze života lidí sledujte ve 23:50.

Čtvrtek

Světoznámý přírodovědec Nigel Marven opět na televizních obrazovkách. Jeho prostřednictvím poznáte zblízka život tučňáků v jejich přirozeném prostředí. Čtvrtou epizodu britského dokumentu Nigel Marven a tučňáci sledujte od sedmé hodiny večerní.

Jejich cesty se stále protínají, ale přesto se dlouho nesnášejí. Po určité době vzniká mezi Harrym (Billy Crystal) a Sally (Meg Ryan) přátelství. To postupně přerůstá v milenecký vztah a skutečnou lásku. Americkou romantickou komedii Když Harry potkal Sally… sledujte pět minut po osmé hodině večerní .

Mike Sweeney je detektivem z oddělení vražd. Po sérii osobních problémů se vrací na místo, kde dospíval. Namísto očekávaného klidu musí řešit složité případy a vlastní soukromý život. Třetí epizodu druhé série kanadského krimi seriálu Durham County sledujte deset minut před desátou hodinou večerní. Po dopadení sériového vraha závratně stoupá hlavnímu hrdinovi policejní kariéra. To sebou přináší vyšetřování dalších komplikovaných zločinů.

Laura de Lestradová střeží tragické tajemství. Před patnácti lety ji beze stopy zmizela matka. Je přesvědčena, že fenomén kruhů v obilí má spojitost s jejím zmizením. Rozhodne se najít pravdu a objasnit nevysvětlený fenomén. Desátou epizodu francouzského seriálu Kruhy v obilí sledujte ve 23:05.

Pátek

Pravé poledne bude na TV Barrandov ve znamení lásky a romantiky. Maximo žije šťastně se svou ženou až do chvíle, než je zabita. Najde i poté ještě dost sil pro další život? Nalezne ještě někdy tu pravou lásku? Sledujte novou telenovelu Darované srdce.

Sto dětí mělo v boji nahradit sedmdesát vojáků. Tak zvrácená byla Hitlerova logika. Vůdce nacistického režimu dokázal mladou generaci zfanatizovat takovým způsobem, jako nikdo před ním. Jak se mu to mohlo podařit? V sedm hodin večer se v německém dokumentu Hitlerovy děti dozvíte krutou pravdu o Třetí říši.

Páteční večer bude tentokrát patřit psychologickému dramatu. J. Brejchová a T. Brodská dokazují nejen na plátně, že vztah matky s dospívající dcerou není ani pro jednu lehkým obdobím. Vynikající český snímek Citlivá místa začíná ve 20:05.

Politická satira na televizních obrazovkách je skutečný unikát. Existuje jen jedna osoba, která politikům sebere úsměv z tváře. Zuzana Bubílková je zpátky v plné formě a má nabito ostrými. Sledujte Politickou střelnici ve 21:45.

Páteční večer pokračuje opět pod taktovkou J. Brejchové a T. Brodské. Matka způsobila trvalá zranění dceři. Ta se během dospívání se svým handicapem vyrovnala a žije normální život. Matka naopak se svou vinou stále žít neumí... sledujte psychologický film Vlastně se nic nestalo od 22:45.

Sobota

Lidská dobrodružství, krásy přírody a umění žít. To na vás čeká každé sobotní ráno v pořadu Svět křížem krážem. Pohled na svět očima světově proslulých novinářů nás tentokrát zavede do pralesů Tasmánie, kam mnohdy ještě lidská noha nevstoupila.

Rychlost, sílu, hbitost. To vše potřebujete pro Drtivou porážku soupeřů na TV Barrandov. Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, ale vyhraje jen ten nejrychlejší. Začátek soutěže je v 15:50.

Víkendový podvečer bude následující týdny patřit matce dvojčat, bývalé šampionce v judu a hlavně nekompromisní detektivní inspektorce Irene Huss. Zločin se před ní bude mít na pozoru od 16:55.

Pět minut po osmé přijměte pozvání do soukromí známých osobností a celebrit. Pelíšky slavných navštíví místa, kde byste přítomnost slavných osobností mnohdy nehledali. Kde tráví svůj volný čas? Kde pracují a kde naopak relaxují? To vše zjistíme dnes v divadle či na zkouše kapely s Vojtou Dykem.

Lucie Bílá se po letech chystá opět na turné s nově připravovaným albem. Křest si naplánovala exkluzivně na dnešní večer pro diváky TV Barrandov. Neopakovatelná hudební show Bang bang Lucie Bílé začíná za doprovodu kapely Petra Maláska ve 20:20.

Závěr sobotního večera bude ve znamení válečného běsnění. Největší bitevní loď vyplouvá na svou poslední plavbu. Bez letecké ochrany má pomoci obráncům Okinawy. Sledujte japonský válečný film Yamato, loď smrti od 21:45 na Barrandově.

Neděle

Neohrožený dobrodruh Austin Stevens – Pán hadů se dnes v 8:20 vydá do pouští USA. Cílem bude nalezení jednoho z nejnebezpečnějších místních hadů chřestýše texaského. Na závěr expedice vyšplháme na vrchol stolové hory pátrat po gigantických chřestýších z indiánských legend. Výlet do říše plazů a extrémních míst naší planety startuje každé nedělní ráno na TV Barrandov.

Rychlost, sílu, hbitost. To vše potřebujete pro Drtivou porážku soupeřů na TV Barrandov. Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, ale vyhraje jen nejrychlejší. Začátek soutěže je v 15:55.

Víkendový podvečer patří již tradičně matce dvojčat, bývalé šampionce v judu a hlavně nekompromisní detektivní inspektorce Irene Huss. Zločin se před ní bude mít na pozoru od 16:50.

Nedělní pravdivý příběh dnes ukáže, jak krutá umí být Ženská msta. Šílená Allison nezvládá rozchod se svým přítelem. Když si navíc po čase nalezne novou přítelkyni, je to pro Allison jasný impuls... impuls ke kruté pomstě. Vraždit se začne od 20:05 na TV Barrandov.

Nedělní noc bude následující týdny patřit kontroverznímu seriálu Třicet případů majora Zemana. Dnešní epizoda „Bestie“ nás zavede mezi gang převaděčů. Jejich klienti, ovšem nekončí na západní straně hranic, ale mrtví na dně bažin. Začátek dnešního dílu je ve 21:50.

Být chudým aristokratem žijícím ve zchátralé tvrzi není jistě nic příjemného. Veselá parta kolem Ivana Mládka i tak nešetří humorem. Dnes započne šlechtický rod svoji politickou kariéru, chtějí najít správnou cestu pro lidstvo. Další epizodu úspěšné konverzační komedie Cyranův ostrov sledujte ve 23:20.

Tip na každý všední den

Chcete zůstat „in“ v dění kolem Vás? Vše ukážeme, vyzkoušíme a pobavíme. Hodina plná podvečerní zábavy a odpočinku. To je netradiční life-stylový koktejl 60 minut na TV Barrandov každý všední podvečer od 17:45.

Více informací na www.barrandov.tv