V dubnu je načase vyměnit těžší zimní vůně za ty lehké a svěží. Máme pro vás hned několik tipů i rady, jak vybrat ten správný parfém přímo pro vás. Měl by vám perfektně padnout, kopírovat vaše smysly a měla byste se "v něm" cítit jako doma. A nakonec by se alespoň trochu měl líbit vašemu muži.

Pět tipů, jak vybrat správně:

  • Dejte na vlastní vkus! To, co voní kamarádce, nemusí vonět vám. A také se neutěšujte tím, že si na vůni zvyknete.
  • Parfém či toaletní vodu vždy zkoušejte na své vlastní pokožce. Jinak totiž bude vonět v krytce spreje, jinak na papírovém testeru a úplně jinak na kůži jiné ženy.
  • Nechte vůni tzv. „uzrát“, a proto se nestyďte opustit prodejnu, nakoupit si a až pak se rozhodnout. Parfémy mají totiž několik vrstev, které se uvolňují postupně.
  • Parfém také ovlivňuje náladu, a proto vybírejte vůni, která vám dokáže náladu zlepšit.
  • Vůně vybírejte také podle příležitosti…jaro nejaro, jiný parfém použijte na denní nošení a jiný na večerní párty.

Neodolatelná růžová

Chloé Rose Edition, EDP 50 ml, 1 890 Kč

Která žena by nemilovala růže? Rády je pěstujeme, ještě radši dostáváme od muže a milujeme jejich vůni. I na jaře si můžete dopřát skvělou „růžovou“ vůni. V parfému Chloé voní kytice růží provázaná květinovými tóny magnólie a konvalinky a je obohacena o medové akcenty jantarového a cedrového dřeva. Chloé tak oslavuje jaro, navíc je vůně přirozená a přináší radost.

Vůně pokušení

GUESS Seductive Wild Summer, EDT 50 ml, 1 290 Kč

Jaro i léto svou opojností slibuje zábavu, vzrušení a lásku. Vzrušující a optimistická vůně GUESS odhaluje v jednom flakonku svá tajemství: horké letní noci, bláznivé hry, šeptané sliby, tlukoucí srdce a polibky. Je v něm zachycena vůně černého rybízu, jasmínu a vanilky, také ovocného liči a šťavnaté hrušky. Najdete v něm dokonce i pižmový základ (a to skvěle přiláká každého muže).

Vůně plná energie

Jil Sander Sensual JIL, EDT 50 ml, 1 750 Kč

Na jaře potřebujeme zahnat jarní únavu a dodat si trochu energie. Spolu s parfémem v sobě můžete odhalit novou a tajemnější tvář. Hned budete společenská, záhadná, energická a zábavná. Vůně je obohacena o svěží nádech ostružin, květem pomerančovníku a smyslného pačuli. Díky ní odkryjete svoji rafinovanost a smyslnost. A protože v jednoduchosti je krása, flakón vůně JIL je jednoduchý a sofistikovaný.

Neodolatelná jako Beyoncé

Beyoncé Heat, EDP 50 ml, 890 Kč

Beyoncé není jen skvělou zpěvačkou, ale také navrhla svůj parfém. Právě proto, aby ženám docela sebevědomí a ženskost. Její první vůně je sexy a svůdná. Moderní vůně s květinovými, ovocnými a dřevitými tóny (třeba afrodiziakální neroli, broskve, mandle a krémové pižmo) přináší dojem spojující eleganci, vášeň a touhu. Vůně, která se skvěle hodí na večerní párty, protože ve vás probudí žár, který muži jen tak nepřehlédnou.