Zlatý déšť, šampaňské, vodní sporty – tak se o těchto speciálních erotických hrátkách mluví mezi vyznavači pissingu. Asi se najde jen málokdo, kdo by nevěděl, o co se jedná, avšak ne každého močení na partnera láká. Jde o poměrně kontroverzní praktiku, která vzbouzí různé reakce – jedni ji milují, druzí naopak odsuzují a připadá jim ponižující.

Pissing: Deviace, ale neškodná

Pissing (nebo krátce piss) bývá často spojován s jinými praktikami – často s BDSM. Partner močící na svázaného partnera mu tak dává najevo jedno z největších možných ponížení. Pokud je druhý partner submisivně zaměřený, často jsou tyto hrátky vzrušující pro oba. Odborníci o nich mluví jako o jisté formě fetišismu, o jistém druhu deviace, která je však nezávadná a zdraví neškodná. Některé páry pak dávají přednost kombinaci orálního sexu s pissingem.

Močení na tělo i do úst

Partneři vyznávající pissing většinou zkouší různé věci i polohy – od močení před sebou navzájem, přes partnerovo tělo a ti nejodvážnější i do tělesných otvorů. Asi nejobvyklejší je močení do úst, ale často i do ženské vagíny. „Představa močení mě hrozně vzrušuje. Třeba jen to, že někdo nestihne doběhnout. Ale když vidím močit partnera, je to pro mě slast a pokud mi proudem skropí tělo, přivádí mě to až k orgasmu,“ svěřuje se Jitka (24).

Vzrušuje mě proud moči!

„Nikdy jsem si nedovedla představit, že by mě vzrušoval proud moči. Pak jsem si ale našla nového partnera, který byl v sexu dost zkušený a rád zkoušel nové a méně obvyklé věci. Jednou jsem v sobě během milování ucítila teplý proud, který ze mě vytékal. Bez varování se do mě vymočil. Co mě zarazilo, bylo, že mi to nebylo odporné, ale dokonce mě to vzrušilo,“ svěřuje další zážitek Alena (30). „Od té doby s partnerem piss děláme pravidelně a oba nás to bere. Kdo nezkusil, neuvěří,“ pokračuje.

Zajímavost KAFE.cz:

  • Tantrický sex doporučuje styk s plným močovým měchýřem, protože ten údajně tlačí na vhodné akupresurní body. Lékaři se na to ale dívají jinak – bakterie z kraje močové trubice se tak mohou dostat hlouběji a vyvolat zánět.

Láká vás pissing? Hurá na něj!

Také vás láká představa močení? Pak není důvod, proč to nezkusit. Pissing není nijak nebezpečný, močí se HIV nepřenáší (výjimka by mohla být v případě, že by moč obsahovala krev). Moč sice není sterilní, obsahuje často bakterie a choroboplodné zárodky, ale při dodržení hygieny žádné větší problémy nehrozí.

Tipy KAFE.cz

Jak na pissing

  • Pissing byste měli zkoušet jen v případě, že láká oba partnery.
  • Nejdříve vše vyzkoušejte ve vaně nebo ve sprše. Nic nepromokne a snadno se umyjete.
  • Pokud provozujete pissing v posteli, nezapomeňte na nepromokavé podložky (zkusit můžete například savé na přebalování dětí), případně igelit. Po ruce mějte i ručník.
  • Vždy dodržujte základní hygienická pravidla, pokud je jeden z partnerů nemocný, neměli byste jej provozovat.
  • Hodně pijte, nejen že se vám bude víc chtít, ale moč bude světlejší, naředěná a nebude zapáchat.