Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných hyen vymyslela novou boudu na naše celebrity. Tak se dneska opět podívejme na vztah celebrit a bulváru.

První bitvu Mareš vyhrál

K poměru s Lucií Petriškovou se Mareš nikdy oficiálně nevyjádřil. Mlčel až do předávání cen Anno 2008. Tam představil svého dvojníka a vyhlásil, že za všechny jeho skandály může právě on. „Konečně mohu národu dokázat, že nejsem tím, za koho mě mají. Tohle je můj dvojník. Je to velký mazel a už jsem si s ním užil nejeden problém,“ prohlásil Leoš. Obrátil tak celou aféru s Petriškovou v žert. A musím říct, že velmi vtipně a elegantně. Prostě zabodoval!

Tohle se nepovedlo!

Pak ale v magazínu jednoho deníku, který si říká seriózní, vyšel článek, který se tvářil jako velká analýza bulváru. Autor v něm rozkrýval čtenářům, jak bulvární deníky a časopisy fungují. Na pomoc si přizval mimo jiné Leoše Mareše a Lucii Petriškovou. Leoš se serióznímu panu redaktorovi svěřil (možná i se slzou v oku), jak hrozně mu bulvár ubližuje, protože z něj dělá nemravu. Kdo Leoše zná, musí se jeho svatouškovské image opravdu od srdce zasmát!

Svlékla se v opilosti? Ne!

To Lucie Petrišková ještě přitvrdila. Udělala ze sebe chudáka holku, jejíž naivní upřímnosti bulvár zneužil. Když se jí redaktor celkem logicky otázal, proč se pro deník, který celou aféru Petrišková – Mareš rozjel, po tom všem svlékla, uvedla, že po pár panácích jí bylo všechno jedno. Chtěla tím říct, že ji bulvární novináři opili, aby byla povolná a svolná k nafocení nahatých fotek? Tak to trochu dívka přehnala. Pravdou totiž je, že na nabídku focení ochotně kývla, v ateliéru se chovala naprosto uvolněně a svlékání jí vůbec nevadilo. I když při tom pila pouze a jenom vodu!