Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných hyen vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dnes pár slov o známém slovenském zpěvákovi.

Čeho se bojí?

S novináři Paľo Habera komunikuje odjakživa nerad, zvlášť na bulvár má pifku. Nevím vlastně proč, nevzpomínám si, že by se zrovna na něj v minulosti tahala na světlo nějaká velká špína. Ale třeba se pletu! Každopádně, když před pár lety dělal turné s kapelou Team, nechal se manažerem přemluvit k rozhovoru i pro bulvár... Naše setkání bylo velmi zvláštní. Za prvé musím přiznat, že tenhle chlap má velké charisma. Na počátku našeho rozhovoru byl sice velmi nedůvěřivý a odtažitý, postupně se ale rozpovídal a působil sympaticky. Mluvilo se samozřejmě hlavně o muzice, ale i pár nepříliš dotěrných otázek na soukromí nakonec „zvládl“ zodpovědět. Měla jsem pocit, že jsme si ve finále celkem padli do noty. I autorizace rozhovoru proběhla slušně a bez potíží.

Dva slavní, jen jeden v pohodě

Možná proto mě překvapuje, jak nepříjemně a nafoukaně Habera působí nyní z obrazovky, když se dívám na SuperStar. Ničemu se nezasměje, stále vypadá, jakoby ho celá „ta šaškárna“ strašně obtěžovala. Každý asi pochopí, že se chce soustředit především na hudbu a na spravedlivé hodnocení soutěžících, ale to přece nevylučuje to, že by mohl být celkově příjemnější. Vždyť SuperStar je hlavně show! Možná by si mohl vzít příklad z hosta minulého finále Michala Davida. Ten je v Česku i na Slovensku minimálně stejně slavný jako Habera, ale chová se normálně... Myslím, že i Habera, který zatím působí jako křečovitý panák, by to zvládl, kdyby chtěl. Co si o tom myslíte vy?