Jak zvládnou tlak bulváru na jejich soukromý život? Vendula, zakladatelka nadace Kapka naděje, nemá život zrovna jednoduchý, potřebuje oporu v partnerovi, který ji dokáže vždy pochopit a bránit ji před závistivými lidmi a neodbytnými novináři. Podaří se Patrikovi role ochranitelského partnera a zároveň náhradního otce pro syna Jakuba kvalitně zvládnout? Podívejme se na jejich budoucnost do hvězd…

Vendula Svobodová (18. 2. 1972) Patrik Auš (29. 9. 1977)

Slunce- Vodnář
Měsíc - Beran
Merkur - Vodnář
Venuše - Beran
Mars - Býk
Jupiter - Kozoroh
Saturn - Býk
Uran - Váhy
Neptun - Střelec
Pluto – Váhy

Slunce - Váhy
Měsíc - Býk
Merkur - Panna
Venuše - Panna
Mars - Rak
Jupiter - Rak
Saturn - Lev
Uran - Štír
Neptun - Střelec
Pluto - Váhy

Slunce ve Vodnáři (Vendula) – Slunce v Vahách (Patrik)

Při základním srovnání se tu propojila dvě sluneční znamení z jednoho živlu, vzdušná Vodnářka Vendula a Patrik ve vzdušném znamení Vah. Můžeme zde hovořit o harmonii, která tyto znamení provází, komunikace zde je velmi aktivní a nekonečná, jejich plány mohou přesahovat lidské možnosti, ale jsou tu i věci, které se jim podaří v praxi dosáhnout a určitě to nejsou a nebudou jen nějaké „prkotiny“.

Neptun ve Střelci (Vendula) - sextil - Slunce ve Vahách (Patrik)

Je tu velká duševní spřízněnost. Jejich myšlenky a zájmy jsou velmi podobné. Tento aspekt přinese Vendule od Patrika pochopení pro její práci v nadaci, bude od něj moci očekávat pomoc, kdykoliv bude potřebovat. Stejně jako je propojení jejího Slunce s jeho, tak i tento aspekt jim dává harmonii do vztahu a vzájemnou podporu.

Slunce ve Vodnáři (Vendula) – sextil – Měsíc v Býku (Patrik)

Pozitivní aspekt mezi Sluncem a Měsícem je jeden z nejlepších do stabilního vztahu, i když se jedná pouze o sextil, který nemá stejnou hodnotu jako konjunkce nebo trigon. Je tu hodně optimismu a vztah Venduly s Patrikem se bude vyvíjet stále kupředu, pro Vendulu to je krok správným směrem ?

Merkur ve Vodnáři (Vendula) – sextil – Měsíc v Býku (Patrik)

Tento aspekt je znovu o porozumění, oba mají bystrý rozum, snaží se neustále něco dělat, něco rozvíjet, je to dobré i pro cestování a poznávání nových míst. Je tu mnoho zájmů a nápadů. Také to ukazuje na citlivost v jejich vztahu, která je určitě zapotřebí, hlavně pro Vendulu, která se navenek tváří jako silná osobnost, která si skoro nic nebere k srdci, ale opak je pravdou.

Jupiter v Kozorohu (Vendula) – trigon – Měsíc v Býku (Patrik)

Od doby, kdy Vendula poznala Patrika, tak se cítí v jeho přítomnosti skvěle, on ji dodává sebedůvěru a pocit bezpečí. Je tu znovu harmonie, která v tomto páru je už několikrát opakována v jiných aspektech. Vendula se snaží Patrikovi vycházet vstříc, pokud v něčem může. Znají navzájem své chyby i přednosti, mají se rádi právě proto, že jsou tací, jací jsou.

Měsíc v Beranu (Vendula) – kvadratur – Mars v Raku (Patrik)

Je tu silná vášeň, která je k sobě přitahuje, ale jsou tu i první neshody. Některé chování Venduly se Patrikovi nelíbí, může se převážně jednat o chvíle, kdy nejsou spolu. Většinou to Patrik neřeší a nechává si své pocity pro sebe. Zde bych ráda doporučila komunikaci, i když v tomto vztahu je komunikace dostatek, některé vnitřní pocity se skrývají, pokud se odkryjí, tak mohou předejít zbytečným hádkám, které se projeví v nečekanou chvíli.

Uran ve Vahách (Vendula) – kvadratura – Mars v Raku (Patrik)

Jsou tu na řadě zlozvyky a určitý styl jednání, v tomto případě je Vendula odlišná od Patrika, jeho jednání je klidnější a její naopak přímé a rázné. Když se na ně podíváme na veřejnosti, určitě si všimnete, že Vendula většinou promluví první. Když se podíváme do jejich soukromí, tak Vendula bude prosazovat své názory a Patrik se někdy přizpůsobí jen z důvodu, aby se Vendulka nerozčilovala ? Nebo také proto, že ji má opravdu rád. Myslím, že po dvou letech si tento aspekt vyjasnili.

Mars v Býku (Vendula) – sextil – Jupiter v Raku (Patrik)

Mají stejné nebo podobné zájmy a názory, pomáhají si vzájemně v rozvoji svých snů. Někdy mají chuť odtrhnout se od společnosti a užívat si života jen ve dvou. Společně se také dokážou starat o finanční záležitosti, které se týkají jejich budoucnosti. Znovu tu je vytvořena harmonie, která v tomto vztahu opravdu je.

Slunce ve Vodnáři (Vendula) – opozice – Saturn ve Lvu (Patrik)

Vendulka s Patrikem by se měli připravit, že ne vždy se jim bude dařit, tak jak by si přáli, společně dokážou překonat nějaké problémy, ale i když se někde něco nepovede, tak by si měli uvědomit, že jsou si navzájem spřízněnou duší, s kterou v životě mohou počítat.

Měsíc v Beranu (Vendula) – trigon – Neptun ve Střelci (Patrik)

Je tu znovu pozitivní aspekt přitažlivosti a porozumění. Navzájem se chápou a vnímají potřeby toho druhého, někdy se jim podaří vnímat i myšlenky, které se neřekly. Mají i své tajné záliby, které nikomu neřeknou a tají je před veřejností.

Měsíc v Beranu (Vendula) – opozice – Pluto ve Vahách (Patrik)

Poslední aspekt je doporučení, co by v tomto manželství nemělo chybět, aby jim vztah fungoval. Je to tolerance, trpělivost, láska, komunikace, odpuštění a laskavost.

Shrnutí

Tento vztah je o harmonii a spřízněnosti duší. Vendula Svobodová žila se skvělým hudebním skladatelem Karlem Svobodou, který byl ve znamení Střelce. Nebylo to soužití zrovna ideální a Vendula ve svém životě nyní potřebuje klidný vztah, který ji učiní šťastnou. Veškeré hvězdné aspekty ukazují na Patrika Auše jako ideálního partnera, který dokáže naplnit potřeby Venduly a jejího syna Jakuba. Jediné negace, které v tomto vztahu mohou nastat, jsou z energického jednání Venduly, které nebude tolerováno Patrikem, ale je tu mnoho pozitivních vlivů, které přináší novomanželům porozumění a oboustrannou přitažlivost. Tento vztah hodnotím na 78 %.

Šťastné hvězdy novomanželům!