„Když jsme se seznámili, užívali jsme si s partnerem orální sex oba. Poloha 69 byla naše oblíbená, skvěle nás to navnadilo na následné milování. Po dvou letech nastala změna. Partner sice chce orální sex ode mě, ale sám mi ho nedopřeje. Někdy mám pocit, jakoby se mě štítil. Nevím, co ho k tomu vedlo, a jsem z toho dost nešťastná,“ svěřuje se Marie (25).

Mohlo by vás také zajímat: Orální sex: Zlepšete svoje dovednosti nebo Test psaný mužem: Umíte to pusou?

Věděli jste, že:

  • 93 % mužů a 89 % žen má zkušenost s orálním sexem.
  • 58 % mužů rádo uspokojuje partnerku ústy a stejné procento si jich stěžuje, že ženy orální sex přijímat nechtějí.
  • Jen 72 % dospělých považuje uspokojení ústy za opravdový sex.
  • 41 % žen se domnívá, že orální sex je více intimní než samotná soulož.
  • 4 lidé z 10 údajně nikdy neposkytli partnerovi orální sex.
  • 45 % žen uvádí, že partnerovi poskytuje orální sex nerado.

Mám pocit, že jsem prašivá

„Miluju orální sex, ale problém je v tom, že partner mi ho nechce dopřát. Po mně ho vyžaduje, ale sám mi ho nedělá. Přitom mě dokáže strašně vzrušit a často dosáhnu i orgasmu. Připadám si, jako bych byla prašivá. Když se na to partnera ptám, vyhýbá se odpovědi,“ stěžuje si na podobný přístup Alena (27).

Ženy orál chtějí, muži také – ale pro sebe

Podle průzkumů ochotně uspokojuje partnerku ústy jen kolem poloviny mužů. Druhá polovina sice ráda orální sex přijímá, ale už není ochotna ho poskytnout své partnerce. Přitom téměř každá druhá žena partnerova ústa na svých intimních místech zbožňuje, a dokonce jim připadá intimnější než samotný sex.

Na orální sex ho musíte navnadit

Pro všechny, kteří jsou v podobné situaci, je tu jedna možnost. Zkuste partnera na orální sex navnadit! Připravte pro něj zajímavou hru, na kterou se chytí. Ruce mu svažte za záda, oblečte si tanga na zavázání na boku a nechejte ho, ať vám je sundá – samozřejmě ústy. Pokud se dole neholíte, udělejte to. Vytvořit můžete i nějaký zajímavý tvar – třeba šipku, která bude ukazovat na místo, kam má sjet jazýčkem.

Přečtěte si také: Nejlepší sexuální hry pro vás dva

Slíbatelný elixír či pudr

Můžete zkusit i další fígle. Navštivte sexshop a pořiďte si třeba slíbatelný elixír, který omámí jeho smysly. Vmasírujte ho (nebo si jej nechejte vmasírovat) do celého těla včetně intimních partií. Pokud víte, že partner má rád jahody, vyzkoušejte na něj speciální pudr s vůní a chutí jahod. Je také slíbatelný, skvěle chutná a dráždí smysly. Vetřete si jej do intimních partií a uvidíte, že partnerovi zachutnají…