Tipy pro něj, aneb Co partnerovi poradit

Ať na to jde pomalu

Nejprve ať polaská klitoris jemnými polibky. Potom pozvolna přidává na rychlosti a tempu.

Ať nekouše!

Partner by si měl pomáhat pouze jazykem, nikoliv zuby.

Ať je jemný!

Důležité je, aby partner nebyl příliš hrubý. Anebo samou euforií nezapomněl vnímat, že z toho partnerka nemá vůbec žádný požitek (cuká se, klitoris je stažený).

Ať zkusí jazyk a prsty!

Poraďte partnerovi, ať zkusí kombinaci jazyka a prstů. Jazykem bude dráždit klitoris, zatímco navlhčenými prsty, které by se měly překřížit, vám pomalu udělá dobře uvnitř.

Ať si dá i pauzu

Po laskání jazykem je dobré se na chvilku odmlčet. Partner by vám měl dát příležitost, aby jste se sama mohla uspokojit, pokud budete chtít.

Tipy pro vás

Vezměte ho do ruky

Nejprve si s ním pohrajte rukou, pak jej vezměte do pusy. Jazykem se lehce dotýkejte okolí žaludu, přitom svírejte penis ústy.

Tip Kafe.cz: Domluvte se dopředu, zda mu dovolíte ejakulovat.

Buďte hlučná

Chce vás slyšet. Proto mlaskejte, sténejte. Mužům dělá dobře, když vidí, že žena prožívá rozkoš při hrátkách s jejich pokladem. Nemusíte se s ním příliš jemně mazlit, uchopte jej do úst pevně. Ale pozor, nesmíte samozřejmě kousat.

Zkuste to jako v pornu

Klekněte si před ním na kolena. Možná vám vezme hlavu do rukou, aby se mohl alespoň zčásti účastnit na tempu. Nejlepší bude když si podle jeho výšky sedne na židli či do křesla.

Nezapomeňte na varlata

Nejde přece zdaleka jen o penis. Spoustě mužů udělá dobře, když se jazykem polaskáte také s jejich varlaty.

A jděte ještě dál

Hodně mužům dělá dobře, když je do orálního sexu zapojeno také okolí genitálií. Proto se můžete věnovat i kyčlím a jazykem sjíždět třeba až ke stehnu. Nesmějte se! Spousta mužů má citlivou oblast nohou!

Kafe.cz zjistilo:

  • Podle průzkumů se orálnímu sexu věnuje asi 90 % Čechů a téměř polovina z nich ho praktikuje vleže. Druhou nejčastější polohou je 69.
  • Podle americké studie je orální sex u žen dokonce oblíbenější než pohlavní styk.
  • Také při orálním sexu se můžete nakazit pohlavními chorobami, včetně AIDS, i když pravděpodobnost je nižší.