Dermální výplně Radiesse jsou určeny k vyplnění a odstranění hlubokých vrásek v obličeji, k vyhlazení nevzhledných podélných rýh na krku ale i k omlazení pokožky na rukách. Umí totiž krásně překrýt vystouplé žíly a šlachy na hřbetech rukou, vypolštářkovat tenkou kůži, dodat jí objem. Hned po aplikaci dojde k okamžitému a viditelnému omlazení.

Ukázka před a po ošetření výplní Radiesse

Výsledek po aplikaci 1,5 cc na každé ruce. Stav 2 týdny po aplikaci Radiesse

Díky unikátnímu složení výplně Radiesse, který obsahuje polysacharidový gel s mikro částečky calcium hydroxylapatitu dokáže táto výplň nejen vyplnit vrásky, ale navíc i stimulovat buňky zvané fibroblasty k produkci vlastního kolagenu. Nově vytvořená kolagenová vlákna vytvářejí v kůži, jakou síť nebo konstrukci, která zlepšuje lifting kůže, pevnost a elasticitu. Klinické studie prokázaly, že se tloušťka kůže zvýší po třech měsících od aplikace Radiesse o 50 %. Je zapotřebí se zmínit, že Hydroxylapatit je už 20 let využívaný v medicíně a je považovaný pro člověka za zcela bezpečný, časem se v těle rozloží a nezanechává žádné rezidua. Výborná snášenlivost a bezpečnost je potvrzená klinickými studiemi.

Jedna z nejbezpečnějších výplní na trhu

Radiesse patří mezi nejbezpečnější výplně, jejich používání je schváleno EU i FDA (Americký úřad na kontrolu léčiv) a jejich účinnost byla prokázána klinickými studiemi. Výplně Radiesse lze aplikovat v obličeji, ať už za účelem výplně vrásek, omlazení kontur čelisti či celého obličeje.

Omlazení dermálními výplněmi Radiesse nabízí Brandeis Clinic, nejlépe vybavená klinika korektivní a laserové dermatologie v České republice. Ošetření výplněmi Radiesse provádí MUDr. Mária Rakúsová, dermatoložka. Konzultaci či ošetření u MUDr. Rakúsové si můžete sjednat prostřednictvím formuláře na této stránce.