Diskutujte: Jaký partner by se podle vás hodil k Olze Menzelové?

Rodinné uspořádání OLGY MENZELOVÉ (34) je stále tak trochu obestřeno tajemstvím. Zkusila jsem se tedy zeptat, jak to doopravdy aktuálně vypadá… „Tušila jsem, že se mě budete ptát na věci, na které se ptají všichni. Nechce se mi stále dokola rozebírat pořád to samé. Odpovím vám stručně: Když kolem sebe vidíte, kolik je neúplných rodin, sledujete, jak se rodiče kvůli dětem hádají, jak problematické jsou střídavé péče, přijde mi správné, že my jsme se dokázali domluvit. Všichni víme, že nad osobním zájmem každého z nás je to, v jakém harmonickém prostředí dítě vyrůstá. Anička je šťastná - a to je nejdůležitější.“


Jiřímu říká Anička Jirko a vycházejí spolu náramně

Všeobecně se ale spíše očekávalo, že se s Jiřím rozvedete…
Stalo se společenskou normou, že se lidé rozvádějí a pak se perou o děti, které tím trpí. Vyřizují si vzájemně účty a právě děti jim nezřídka kdy slouží jako rukojmí. Ale nikdo se nad tím nepozastaví. A když je to někde obráceně jako u nás, tak se všichni diví.
Navíc je skutečně zbytečné dokola vyprávět, jak to bylo, protože lidé si stejně budou myslet, co budou chtít. A pravda bývá obyčejně banální a nudná. Alespoň z hlediska bulvárních plátků.

Tak něco nudného prozraďte… Žijete ve společné domácnosti s manželem, nebo s otcem Aničky?
Žiju ve společné domácnosti s Aničkou. Jsme čistě dámská domácnost. Zatím.

Oba pánové se navzájem respektují?
Jistě. Rozum zvítězil nad ješitností. Takové to „uražení nadosmrti“ umí, myslím, pouze ženy a moc moudré to není. Život je příliš krátký na to, abychom se k druhému obraceli zády. Oba milují Aničku a bylo by hloupé, aby se jeden druhému vyhýbali. Moc si toho vážím. Ne každý to dokáže.

Tip KAFE.cz

Celý rozhovor si můžete přečíst v nejnovějším čísle časopisu Story, které je právě na novinových stáncích.