Kdo nedává krev nijak nadšeně – já se například pravidelně „skládám“, pro toho je unikátní přístroj AMP, neinvazivní analyzátor kvre, hotovým zázrakem.

Konec hladovění

Přístroj nepotřebuje, abyste přišla rozechvělá bez snídaně. Dokonce se k odbornému vyšetření do Medical diagnostic centra (Centrum prevence zdraví) v Krakovské 9, Praha 1, můžete dostavit v libovolnou denní dobu, samozřejmě po předchozím objednání. Přístroj totiž nevyžaduje ani nekřesťanskou ranní hodinu, kdy jsou otevřeny běžné laboratoře diagnostikující zdravotní stav z krve.

Vy nebudete muset odevzdat ani kapičku. Procedura probíhá v uvolněné atmosféře, stačí se pohodlně usadit v křesle a nechat sestřičku, aby umístila čidla na levou a pravou krční tepnu a do pravého i levého podpaží a také pupku.

Pak už jen v absolutním klidu ležet a počkat šest minut, než výsledky „vyjedou“ v tištěné formě.

  • Celkem 117 údajů – mezi nimi vyhodnocení krevního obrazu, biochemie krve, činnost srdce, mozku, plic, jater, ledvin, žaludku, střev, imunitního systému.
  • Položku za položkou s klienty rozebírá odborná konzultantka.
  • Klientům, u kterých se ukáže zdravotní problém, odborníci z Medical diagnostic center navrhnou prevenci a další postup léčby.
  • V případě nebezpečí mozkové příhody, kardiologické poruchy, cukrovky či rakovinného bujení apod. je doporučí na další odborné lékařské vyšetření.

Kafe zjistilo

Odkud se přístroj vzal: Metoda diagnostiky krve bez jediné kapky byla vyvinuta v Rusku pro potřeby sledování zdravotního stavu kosmonautů, kteří se na oběžné dráze pohybují dlouho. Analyzátok krve AMP byl testován na více než sedmi tisících klientech a má certifikci pro použití v rámci EU.

Zjistěte rychle a efektivně svůj zdravotní stav

Medical diagnostic center (Centrum prevence zdraví), Krakovská 9, Praze 1
Telefon: 222 222 939 nebo 777 759 430
E-mail: recepce@medic.cz

www.medic.cz

Běžná cena vyšetření je 2 950 Kč, důchodci zaplatí 1 900 Kč a děti 1 500 Kč.
Každou středu nabízí Medical diagnostic center slevu 20 %.