Namíchejte si koktejl nevšedních zážitků a poznejte krásu tatranské přírody. Vyvezte se pohodlně lanovkou ze Starého Smokovce na Hrebienok. Navštivte Tatranský ledový dóm, který je i letos inspirovaný římskokatolickou bazilikou v Barceloně – Sagrada Familia. Hrebienok v roce 2008 navštívila anglická panovnice Alžbeta II., pro kterou to byla podle britských médií historicky první návštěva vůbec v jakémkoliv horském středisku na světě.

Dostaňte se ke stavbě z neuvěřitelných 1440 ledových bloků a více než 190 tun ledu pohodlně a bez čekání v řadě. S věrnostním systémem GOPASS, který vám umožní nakupovat online, získáte nejvýhodnější vstupenky z pohodlí domova nebo po cestě k tatranským zážitkům.

I pro náročné lyžaře

S GOPASSEM si můžeme rovněž počítat nalyžované kilometry, které můžete kontrolovat přímo v aplikaci. Ukáže vám výškograf lyžařského výkonu a když naplníte svůj Ski Challenge level získáváte nálepku na helmu, můžete vyhrát skipasy nebo se odměnit v restauracích. Zalyžovat si tak můžete i z nejvýše položené a nejstrmější sjezdovky z Lomnického Sedla. Z výšky 2 190 m n.m. si užijete 5,5 km dlouhou trať z Lomnického sedla až do Tatranské Lomnice.

Zpuštění nejdelší tatranské sjezdovky s celkovým převýšením 1 300 m a průměrným sklonem sjezdovky v Lomnickém sedle 46,91 %, závisí na povětrnostních podmínkách, nachází se tu totiž výlučně přírodní sníh. Navíc, s GOPASSEM můžete lyžovat i v největším lyžařském středisku v České republice, v skiareálu Špindlerův Mlýn a v polském lyžařském středisku Szczyrk, ve kterém jsou od této lyžařské sezóny připraveny 3 nové lanovky, nová modrá sjezdovka pro rodiny s dětmi i rozšíření kapacit zasněžování.

Pro rodiny s dětmi i pokročilé

Jestli jste zastáncem lehkých a středné těžkých sjezdových tratí, vydejte se na Štrbské pleso, které s oblibou využívají rodiny s dětmi i pokročilí lyžaři. Směs toho nejlepšího mixu tratí představuje lyžařské středisko Jasná, které je určené nejenom lyžařským expertům, ale i začátečníkům. Nabízí 50 km sjezdovek různých obtížností a milovníci divoké jízdy se zabaví v mnohých freeridových zónách a v DC snow parku. Světová lyžovačka plná neopakovatelných zážitků nabízí na obou stranách Chopku moderní lanovky a ve středisku zažijete i bohatou nadílku eventů.

Ať jste vášnivý lyžař anebo tomuto sportu na chuť jen přicházíte, nečekejte u pokladen. Letošní novinka v podobě samoobslužných pokladen GOPASS pointů umožní pohodlný nákup skipasu online více dní předem anebo přímo na místě v samoobslužné pokladně GOPASS Point. S koupí nejlevnějšího skipasu vám pomůže vyškolený personál. Potřebné je mít u sebe platnou GOPASS kartu resp. se na místě zaregistrovat a zaplatit bezhotovostně (bankomatovou kartou). V případě, že svou GOPASS kartu ještě nemáte, můžete si ji po registraci na počkání zřídit přímo v samoobslužné pokladně.

Na cestě za tatranskými zážitky

Večeřet pod hvězdami na skalnatém plese, zalyžovat si na prázdných sjezdovkách před oficiálním spuštěním lanovek nebo objevit 75 tajemství lanovky. I tyto zážitky můžete věnovat jako dárek. Již tuto zimu si na své konto můžete koupit kredit a využít ho při platbách nejenom pro sebe, ale i pro jiné. Kredit můžete někomu věnovat anebo poslat formou dárkové poukázky. Vašim blízkým takto darujete lístek na Lomnický štít, Tatranskou večeři zážitků nebo skipas.

Prostřednictvím karty můžete nakupovat v e-shopu i oblečení nebo sportovní doplňky. Za každý nákup se vám přitom připočítávají body, které proměníte na konkrétní odměny. Po dobré lyžovačce využijte GOPASS jako vstupenku do zábavných parků. Stačí se zaregistrovat přes www.gopass.sk a užívat si členství věrnostního klubu s množstvím slev, odměn a výhod.