Objevte kouzlo přírodních sladidel a nezatěžujte organismus rafinovaným cukrem
-
closeinfoShutterstock
Třtinový cukr je sice vyzdvihovaný, ale oproti klasickému cukru to není moc velká výhra.
-
closeinfoShutterstock
Med
-
closeinfoShutterstock
Med je skvělý pomocník při nachlazení.
-
closeinfoShutterstock
Med má v sobě velký podíl cukru, je ideální na masáže, pro výrobu cukrové pasty, na pečení nebo při nachlazení.
-
closeinfoShutterstock
Cukrová pasta
-
closeinfoShutterstock
Stévie
-
closeinfoShutterstock
Xylitol slouží i k výrobě ústní vody.
-
closeinfoShutterstock
Stévie se užívá ve formě prášku, rozpustných tablet i kapek.
-
closeinfoShutterstock
Někteří výrobci ubírají na množství cukru a nahrazují ho jeho alternativami - stévií.
-
closeinfoShutterstock
Xylitol si své místo mezi sladidly teprve hledá.
-
closeinfoShutterstock
Erytritol si své místo mezi sladidly teprve hledá.
-
closeinfoShutterstock
Kokosový cukr si své místo mezi sladidly teprve hledá.
-
closeinfoShutterstock
Kokosový cukr a káva tvoří perfektní dvojici pro výrobu tělového peelingu.
-
closeinfoShutterstock
Kokosový cukr má jedinečnou vůni, na pečení ideál.
-
closeinfoShutterstock
Datle jsou oblíbené především na Blízkém Východě, ale jako sladidlo při pečení jsou téměř nenahraditelné. Vyzkoušejte datlovou pastu.
-
closeinfoShutterstock
Ovoce je velmi dobrým zdroje sacharidů.
-
closeinfoShutterstock
Cukrovka je pro život velkým omezením. Snažte se jí předejít.
-
closeinfoShutterstock
Slazené nápoje jsou plné cukru.
-
closeinfoShutterstock
Závislost na cukru je vážný problém, který by se neměl podceňovat. Je srovnatelná s jinými závislostmi - drogy, kouření, apod.