Třtinový cukr je sice vyzdvihovaný, ale oproti klasickému cukru to není moc velká výhra.
Zdroj: Shutterstock
Zdroj: Shutterstock
Med je skvělý pomocník při nachlazení.
Zdroj: Shutterstock
Med má v sobě velký podíl cukru, je ideální na masáže, pro výrobu cukrové pasty, na pečení nebo při nachlazení.
Zdroj: Shutterstock
Cukrová pasta
Zdroj: Shutterstock
Stévie
Zdroj: Shutterstock
Xylitol slouží i k výrobě ústní vody.
Zdroj: Shutterstock
Stévie se užívá ve formě prášku, rozpustných tablet i kapek.
Zdroj: Shutterstock
Někteří výrobci ubírají na množství cukru a nahrazují ho jeho alternativami - stévií.
Zdroj: Shutterstock
Xylitol si své místo mezi sladidly teprve hledá.
Zdroj: Shutterstock
Erytritol si své místo mezi sladidly teprve hledá.
Zdroj: Shutterstock
Kokosový cukr si své místo mezi sladidly teprve hledá.
Zdroj: Shutterstock
Kokosový cukr a káva tvoří perfektní dvojici pro výrobu tělového peelingu.
Zdroj: Shutterstock
Kokosový cukr má jedinečnou vůni, na pečení ideál.
Zdroj: Shutterstock
Datle jsou oblíbené především na Blízkém Východě, ale jako sladidlo při pečení jsou téměř nenahraditelné. Vyzkoušejte datlovou pastu.
Zdroj: Shutterstock
Ovoce je velmi dobrým zdroje sacharidů.
Zdroj: Shutterstock
Cukrovka je pro život velkým omezením. Snažte se jí předejít.
Zdroj: Shutterstock
Slazené nápoje jsou plné cukru.
Zdroj: Shutterstock
Závislost na cukru je vážný problém, který by se neměl podceňovat. Je srovnatelná s jinými závislostmi - drogy, kouření, apod.
Zdroj: Shutterstock