Diskutujte: Co obdivujete na moderních čtyřicítkách? Jaké jsou čtyřicítky ve vašem okolí a co byste se od nich ráda přiučila?

Čtyřicítky mají bezva šanci začít si života znovu užívat. Jen si to někdy bohužel neuvědomují. A přitom dospěly do věku, kdy o životě a hlavně samy o sobě leccos vědí, cítí se sebevědomě, sex je víc baví a umí si ho vychutnat (dokázáno vědeckými studiemi) a našla by se ještě spousta dalších bonusů:

  • Nemusí se podřizovat ostatním a stále se lepší v používání slovíček jako „Ne“, „To mi nevyhovuje“, „Tak to nechci“.
  • Nečeká se od nich, že budou otrocky následovat módní trendy. Jen se naučit sáhnout po tom, co jim opravdu sluší.
  • Zklidňuje se šílený frmol kolem dětí, protože ty odrůstají a víc než o teplou večeři jim jde o to potkat doma mámu, která je „cool“ a „ready“. Nejlíp, když konečně začne zase mít své zájmy!
  • Tlumí se potřeba dělat dětem taxikáře a bankomat.
  • Nastal čas vzdělávat se, pečovat o sebe, sdílet s kamarádkami cokoliv čtyřicítku napadne, tvořit, poznávat a milovat. Hlavně sebe! Protože pak jsou ty nejlepší podmínky pro to, aby byla taková žena atraktivní skrz naskrz. Tělem i duší.

Tohle všechno však chce silného spojence. Rady a nápady jak začít, kudy kam a jakým způsobem „nahodit řemen“ vlastního života, i kdyby se to třeba dařilo jen po malých krůčkách.

Přesně to nabízí nový web www.vlasta.cz, který spustila Sanoma Media Praha nedávno.

Čtyřicítky mají svůj první web, který jim opravdu rozumí!