Plyšový kabát tady a teď

Plyš, náš věrný přítel z dětství, se k nám nyní vrací v podobě módního kabátu do chladného počasí. Ať už se nechal inspirovat svými příbuznými z Arktidy v béžové nebo bílé barvě, pravým mořským medvědem v tmavě modré barvě nebo klasickým Grizzlym v hnědé: Teddy ví přesně, co se teď nosí. V kombinaci s koženými detaily dokazuje, že zvládne i všechny moderní eventy.

V péřových bundách je vždy teploučko

Zimní sen par excellence? Vždy schoulená v prošívané bundě! Díky příjemným péřovým bundám se cítíme v teple jako doma pod dekami i při teplotách pod bodem mrazu. Paleta barev se pohybuje od minimalistické ledově šedé až po neutrální khaki a lesklé hnědé tóny. Co se týká střihů, s.Oliver nabízí od dlouhých kabátů, přes polodlouhé až po klasické krátké péřové bundy, každý si tak přijde na své.

Oblíbená klasika

I tuto zimu bláznivě milujeme klasiku. Ať už se nedbale procházíte městem v kostkovaném, míříte do restaurace v minimalistickém dvouřadém kabátě nebo vzdorujete lijáku ve vlněném kabátu s olivami místo knoflíků, tyto osvědčené klasiky vždy fungují.

Péřovky v moderní metalické!

Že je černá novou černou? V žádném případě! Tato sezóna je ta pravá na poutání pozornosti. Barevné péřovky pomohou rozbít šeď velkoměsta a rozzáří jej nebesky modrou, duhovou nebo zlatou barvou. Že budete vyčnívat? To rozhodně budete!

Tato zima bude jasná!

Když si slunce vezme zimní přestávku, je na nás, abychom zazářili. Lesklé prošívané vesty přímo vybízejí stát se módním středem pozornosti. Ať už v třpytivě zelené, diamantově bílé nebo metalické rezavě červené – s tolika barvami jsou i tmavé dny jednoduše oslňující.

Tato s.Oliver kolekce bude dostupná v kamenných prodejnách s.Oliver.