Vložky TENA Lady s hedvábně jemným povrchem Silky Softness, který je mimořádně šetrný k pokožce, nyní zajistí ještě větší ochranu a komfort.

Svou velikostí se TENA Lady neliší od běžných dámských vložek, ale přitom poskytují mnohem vyšší absorpci. Díky vynikajícím vlastnostem TENA Lady mohou ženy téměř zapomenout, že je nosí.

Řada TENA Lady zahrnuje celkem 8 druhů inkontinenčních vložek, které se odlišují podle velikosti a stupně absorpce. Všechny vložky TENA Lady mají unikátní systém kontroly zápachu Fresh Odour ControlTM, který zápach po několik hodin neutralizuje a zároveň zabraňuje jeho šíření.

Nejtenčí a nejmenší z řady TENA Lady jsou vložky TENA Lady Ultra Mini, které jsou vhodné především pro občasné slabé úniky moči.

Zvýšené bezpečí pak poskytují TENA Lady Mini, Mini Plus a Normal - vložky tří velikostí, které jsou podobně diskrétní jako běžné menstruační vložky, avšak s ještě vyšší absorpcí. Jsou navrženy tak, aby se vyrovnaly s lehkým únikem moči s maximálním možným komfortem.

A konečně TENA Lady Extra, Extra Plus a Maxi jsou vložky s vyšší absorpční kapacitou. Díky své prodloužené délce, anatomickému tvaru a speciální absorpční zóně poskytují zvýšenou ochranu při středním úniku moči.

Většinu inkontinenčních vložek TENA Lady vám může předepsat váš ošetřující lékař (praktický, urolog, gynekolog) na poukaz. V tomto případě jsou TENA Lady hrazeny zdravotními pojišťovnami.

Pomůcky si pak můžete na poukaz vyzvednout ve většině lékáren nebo prodejen zdravotnických potřeb. O počtu předepsaných balení rozhoduje váš ošetřující lékař. Pomůcky TENA Lady si však můžete zakoupit také volně ve většině lékáren nebo prodejen zdravotnických potřeb.

Případně též můžete k nákupu využít náš internetový obchod www.TENACZ.cz. Nejlepší bude, když si výhody TENA Lady nejprve sama osobně vyzkoušíte.

Požádejte si o vzorek zdarma! K objednání bezplatného vzorku a k výběru vhodného typu slouží internetové stránky www.tenavzorky.cz nebo bezplatná telefonická linka 800 111 121.

Pro více informací o našich produktech nebo o úniku moči navštivte www.TENACZ.cz