V novém STORY se dozvíte o celebritách maximum. O jejich vztazích, problémech, životním stylu... To ale zdaleka není všechno!

Co se například dozvíte v aktuálním čísle?

Jennifer Aniston - Těhotná. Už zase

Jak jinak si vysvětlit tu častou frekvenci „zaručených“ zpráv o tom, že je Jennifer v jiném stavu? Její bříško je zkrátka neustále pod dohledem senzacechtivých paparazzi, kteří se snaží ulovit záběry, z nichž by se dalo usuzovat na radostné očekávání. Jenže vždy šlo o planý poplach. Bohužel, dodáváme. Pravda totiž je, že Jen by si po všech svých vztahových peripetiích správného chlapa a potomka opravdu zasloužila. Nyní se však, zdá se, snad konečně blýská na lepší časy...

Ve znamení masa

Restaurace Friday‘s je nejoblíbenější podnik Vaška Noida Bárty (31) a Elišky Bučkové (23).
Zpěvák restauraci objevil v sousedství Divadla Broadway. Když s Eliškou zkoušeli muzikál Hamlet, chodili sem pravidelně na obědy. Dnes tu zase rádi večeří. Masitá americká kuchyně jim chutná. „Na druhém rande, kdy jsem sem Elišku pozval, jsme se ale před sebou styděli jíst. Tehdy jsme jen pili,“ směje se.

Láska na první pohled: Nový dům Evy Decastelo (34) je plný zajímavostí...

Do rodinného domu v pražských Modřanech rodina moderátorky Evy Decastelo přesídlila letos v srpnu, přičemž prý určitě trhli rekord v délce trvání rekonstrukce. „Přebudovali jsme úplně celý dům, z toho původního zůstaly jenom obvodové zdi. Jinak se komplet všechno dělalo znovu. Podlahy, okna, dveře, příčky... a celá ta proměna trvala dva měsíce,“ popisuje Eva, co předcházelo jejich nastěhování.