Zní to tak neuvěřitelně, že vás možná napadne, že jde o nesmysl. Ale ne! Zajímá vás, jak kouzlo funguje? Jednoduše. Magická podprsenka prý dovede reagovat na změnu tělesné teploty. Ta nastává, pokud je žena vzrušená. V tu chvíli se podprsenka mírně přifoukne a prsy stlačí k sobě, čímž si zajistí ňadra dmoucí. „Tak jako se mění ženské tělo, mění se s ním i naše podprsenka,“ říká slovinská návrhářka Suzana Gorisek, která pracuje pro výrobce spodního prádla značky Lisca. Podprsenka navíc skvěle padne každé ženě!

Přišli na to náhodou

Jako většina pozoruhodných vynálezů, vznikl i tento náhodou. Návrháři se snažili vyvinout podprsenku, která se dokáže přizpůsobit změnám počasí. Zmiňovaný push-up efekt je skvělým bonusem. Zajišťuje jej speciální rozšiřující se pěna v košíčcích, která je na základě změny tělesné teploty utáhne, nebo naopak uvolní.

Kafe.cz zjistilo:

Tajemství podprsenky spočívá hlavně v použitém materiálu. Jde totiž o speciální pěnu, kterou již v 60. letech využívala NASA k výrobě polštářů na palubě svých lodí. Podprsenku ocení ženy i během cvičení. Jakmile se totiž tělo zahřeje, přinese ňadrům rázem pevnější oporu.

Zaujala vás? Objednejte přes internet!

Podprsenku už nyní můžete koupit přes internet. Slovinský výrobce zatím hledá distributory do ostatních evropských zemí. O zájemce prý ale firma, která patří k největším ve východní Evropě a jejíž modely předváděla také manželka Donalda Trumpa Melanie Knauss, nemá nouzi. A není divu! Která žena by si nepřála mít poprsí jako hollywoodská hvězda.

Chcete vidět, jak zázračná podprsenka funguje? Podívejte se na video!

Zdroj: Youtube

Tipy Kafe.cz: