Výrobci konfekce a doplňků, zaměřující se na solventní klientelu, dobře vědí, že podaří-li se jim nahodit tu správnou návnadu, chytí se velká ryba. Proto se zaměřují na top management a vzhledem k tomu, že v něm přibývá žen, doplňky pro ně jsou stále populárnější. Je zapomenuta doba, kdy šel notebook přenášet jen v černé beztvaré tašce. Dnes se firmy předhánějí, kdo představí trendy kousek v trendy barvě a designu, držící krok s módními kousky.

Audrey Hepburn by si vybrala

Například firma Sekora přichází s kousky, které by si jistě vybrala pro svou procházku Římem Audrey Hepburn, kdyby byl film ze současnosti a ona třeba ředitelkou firmy. McKlein Wilmette v béžové barvě v zaobleném retro stylu by ji ladila k její charakteristické černobílé kombinaci.

Dvě mouchy jednou ranou

Další ze zajímavých tašek, Dicota Cosmo Leather, je nejen chytrou brašnou na notebook, ale díky černobílé barevné kombinaci se hodí jak k černým, tak k bílým lodičkám a navíc má poměrně příznivou cenu. Jejím kladem je i dostatek prostoru pro různé dokumenty. Vnitřní polstrování zaručí, že se časem nezačne hroutit do neidentifikovatelného tvaru. Je zajímavou kombinací elegantního i sportovního stylu. Dicota Cosmo Leather se prostě povedla.

Hravá pouzdra

Toužíte po něčem opravdu neobvyklém a moderním? Pak si pořiďte speciální pouzdro: Built Laptop Sleeve 13-15". Je vyvedeno v několika zajímavých barevných variantách, stačí si jen vybrat. Například verze Soho Stripe je ideální pro veselé povahy. Všechny jsou navíc vyrobeny z extra silného neoprenu, a tak skvěle chrání váš notebook, který s vámi může absolvovat i akční dovolenou.