KRIMI KOMEDIE

Ďábelská hra, TV Nova, 13. 9. 2011, 23:05

Jak už to tak bývá, na americké škole vládne parta krásných, dokonale oblečených a sebevědomých dívek, které ovládají svou rafinovanou kombinací krásy, sexu a zastrašování. To, že se jich každý bojí, je jasné, ale nebude trvat dlouho a rozpory se objeví i mezi nimi samotnými. A pak už se jen můžete dívat, jak obyčejný bonbon mění narozeninový žert v tragédii, která znamená konec přátelství party středoškolských krasavic.

AKCE

Nebezpečná rychlost, TV Prima, 16. 9. 2011, 23:15

Spojení Keanu Reevese a Sandry Bullock může znamenat jen jediné – filmový úspěch a akci v uneseném autobuse. Starší film, který ale neomrzí. Krásná Sandra musí odřídit autobus, ve kterém je nastražená bomba, a krasavec Keanu ho musí zachránit i se všemi cestujícími. Ale po celou dobu jako by byl atentátník stále o krok před nimi. Jenže to by nebyl správný americký akčňák, aby dobro nezvítězilo a nezavršilo se i láskou.

Kafe.cz zjistilo:

  • celkem bylo ve filmu použito 13 autobusů, z nichž 2 vybuchly a každý měl své zaměření. Jeden na skoky, druhý na vysokorychlostní scény atd.
  • role hlavní hrdinky byla nabídnuta i Halle Berry
  • hodinky, které Keanu ve filmu nosil, se již nevyráběly…po promítání byla ale poptávka tak vysoká, že firma usoudila znovu je nasadit do prodeje
  • Sandra Bullock si jen kvůli filmu udělala řidičák na autobus…a povedlo se jí to na první pokus
  • 90 % všech akčních scén odehrál Keanu bez dubléra

PSYCHOLOGICKÉ DRAMA

V zajetí mlhy, ČT 1, 18. 9. 2011, 23:50

Krasavce Luka Perryho si pamatujeme především ze seriálu pro mládež, Beverly Hills 902 10. Málokterá z nás by od něj tedy čekala charakternější roli. Ale světe, div se, v roce 2002 se mu to povedlo a máme možnost vidět ho v mistrně zpracovaném televizním dramatu. Jen si to představte…v horách uprostřed husté mlhy uvízne na krkolomné cestě tříčlenná posádka auta, manželé a jejich přítel. A to je cesta pro skryté city, manželskou krizi a představy. Díky nim se objevíte v 17. století. Více už uvidíte v neděli.

KOMEDIE

Šílený rande, TV Prima, 18. 9. 2011, 22:10

Ashton Kutcher je mladý, krásný, talentovaný a nyní také velmi žádaný muž…má jen jednu vadu na kráse, a to krásnou manželku Demi Moore. Ale to nám, holkám, nezabrání v tom, pokochat se jím v příjemné romantické komedii. A třeba se nechat na chvíli unést představami, jaké by to bylo stát na místě jeho herecké kolegyně Tary Reid. A o co půjde? Chodit, nebo nechodit s dcerou šéfa zrovna ve chvíli, když chce Asthon zažádat o povýšení? Výsledek už sledujte samy.

Diskutujte: Jaký film vám vždy zaručeně zvedne náladu?