Stylová, krásná a hlavně spokojená se svou postavou můžete být bez ohledu na vaší stavbu těla. Nezáleží na tom, jestli je ve tvaru hrušky, obráceného trojúhelníka nebo přesýpacích hodin. Na potlačení jakékoliv nedokonalosti a pozvednutí všech předností úplně postačí vaše oblíbené kousky oblečení. Pokud je doplníte o sofistikované doplňky, budete doslova zářit.

„Módu si můžete koupit, ale styl musíte mít.“

Coco Chanel

Parfém jako základ outfitu

Není žádné pochyby o tom, že příjemná vůně ženě otevírá dveře do budoucna. Na to, aby jste se cítily dobře ve vlastním těle někdy postačí i jediný flakon parfému. Naše doporučení je vyzkoušet El nino výprodej. Aktuálně tady najdete to nejlepší z luxusních značek za bezkonkurenční ceny.

Úzký pás za výhodnou cenu

Myslíte si, že nemáte ideální postavu do plavek a nesnášíte svoje špeky na bříšku? To všechno se předci dá šikovně ukrýt pomocí oblečení. Skočte si pro výhodný Bonprix slevový kód do vasekupony.cz. Vytvořte svůj jedinečný outfit za výhodné ceny propracovaný do nejmenších detailů.

Můžete tu najít delší kabát s páskem, který vás opticky zeštíhlí a vytvoří štíhlý pás, po kterém toužíte. Tuk na bříšku pak schováte pomocí volnějších kalhot a džínů. Naopak, nezapomeňte na oversize trička, která vám přidají kilogramy navíc. Měly byste raději upřednostnit přiléhavý top se sakem.

„Tvoje oblečení by mělo být dost přiléhavé na to, aby zdůraznilo, že jsi žena, ale dost volné, aby prezentovalo, že jsi dáma.“

Marilyn Monroe

Doplňky dotvářejí vzhled

Jak prodloužit postavu tak, aby vždy působila symetricky? Zvolte adekvátní střihy, barvy a vzory oblečení a zdokonalte vaší postavu pomocí optických iluzí. Jedním z nejefektivnějších triků je vhodně zvolená kabelka. Pokud jste nízká, kupujte si menší kabelky, které vám opticky přidají na výšce. Vysokou postavu zase můžete opticky zmenšit pomocí oversize tašky.

A co oblečení? Delší šaty a kalhotové overaly mají jednu zázračnou vlastnost. Vytváří jednu dlouhou vertikální linii a zdánlivě prodlužují postavu. Mini šaty vás na druhé straně o něco sníží.

S těmito radami se oblečení stane vaším kamarádem. Už nemusíte mít obavy, že vám nebude lichotit. Řídíte se těmito triky v oblékání nebo jsou pro vás novinkou?