Vážená redakce, můj problém není nějak životně zásadní (když tady tak pravidelně čtu ostatní témata), ale protože mě napadlo, že by se v těchto dnech mohl týkat více žen, tak jsem si řekla, že napíšu a že mi určitě něco vtipného poradíte (ten vtip si slibuju hlavně od pana Hlaváče, kterého tímto srdečně zdravím).

Můj manžel je hokejový a fotbalový závislák. Sám celkem nesportovec (největší fyzický výkon týdne je zřejmě vyvalit popelnici před dům v den odvozu… a že to stojí hekání) se stává během hokejových a fotbalových přenosů nepříčetným odborníkem a mistrem světa v obojím.

Vlastně už takový byl, když jsme se seznámili, ale myslela jsem si, že se věkem zklidní. Každé rande bylo v ohrožení, když hrál jeho oblíbený tým Baník Ostrava. Kvůli olympiádám a různým podobným akcím neváhá vstávat ve tři ráno, i když je to jinak velký spáč a dokopat ho k jiné aktivitě je zcela nemyslitelné. A když myslím k žádné, tak k žádné, včetně sexu …. Ráno nepřipadá v úvahu. A to jsem četla, že to jde mužům prý bez problémů.

Byt máme plný různých vlaječek a dalších vzácných exponátů, na které se chodí dívat jeho kumpáni.

A právě tady začíná můj problém. Kdykoliv se koná akce podobná MS či tak nějak, buď se náš drahý otec rodiny vypaří na několik dní z domova, aby mohl sledovat v klidu a v dobré společnosti své oblíbené pořady, nebo k nám proudí jako procesí podivná individua převlečená za jeho kamarády, aby seděli v obýváku a dělali kravál dnem i nocí. Upřímně řečeno nevím, co je lepší. Kdysi jsem upřednostňovala i to, že byl několik dní a nocí z domu, zvlášť když většina přítomných nezvládla popíjení alkoholu bez následků… ale pak se jsem se od kamarádky dozvěděla, že tyto spanilé jízdy mohou zahrnovat i návštěvy bordelu atd.

Bydlíme v Ostravě a jistě je všem čtenářkám známý pojem Stodolní. Já osobně se této ulici neřesti vyhýbám obloukem, ale právě tam se prý dá prožít hokej a fotbal nejlépe. Jsem opravdu nervózní ze všech těch žen, které se tam pohybují. Manžel mi jednou v dobré náladě ukazoval fotografie na internetu z jednoho baru a na klidu mi to rozhodně nepřidalo. Spoře oděná žena (mimochodem po těle měla zvláštní jizvy, jako by ji někdo řezal žiletkou - nevíte někdo, co to znamená? zahrnuje to snad nějaké speciální erotické hrátky) se tam válela po barovém pultu a chlapi se snažili… prý fotky od kamaráda, ale pátrat po tom nebudu. A nechci. Nechci skončit jako stíhačka z příběhu Jak poznám, že muž miluje, ale prožívám opravdová muka. S přemírou alkoholu v krvi a ve společnosti podnapilých chlapů, kteří se hecují, se může přihodit cokoliv….

Ostravačka

Přečtěte si

Názor muže

Názor odborníka

Názor ženy

A co si myslíte vy?