V designovém baru je pro menší i větší mlsaly připraveno speciální menu – na své si přijde opravdu každý, protože na výběr bude ze 4 druhů hříšně dobrých cupcakes od Sweets'n'sins, což je zárukou poctivých domácích cupcakes z kvalitních ingrediencí.

Zkušení barmani a baristky z Hoffa a Čili baru si k nim připravili nápoje, které je budou ideálně doplňovat!

Ideální odpolední kávička pro dámy i pány

Ultračokoládový cupcake (čokoládové těsto s kousky čokolády) a luxusní Oreo cookie&cream polevou. Skvěle se bude doplňovat s voňavým espressem připraveným z těch nejkvalitnějších kávových zrn.

Delikátní potěšení pro dámy

Pomerančový cupcake s rozmarýnovo-citronovou polevou bude na festivalu servírován s Ladies koktejlem Espresso martini. Ingredience: vodka, espresso, kávový likér, na vrchu je krémová 'cappucino' pěna, zdobí se zrnky kávy.

Originální cupcake s černým pivem a slaným kontrapunktem

Hruškový cupcake s černým pivem, poleva se slaným karamelem s preclíčkem - skvěle ladí s koktejlem pro muže Old Fashioned. Ingredience: bourbon s angosturou bitters a kostkou třtinového cukru s kostkou ledu, celé se vymíchává do rozpuštění cukru, dokud není sklenice ledově orosená. Nakonec se přidá další led a koktejlová třešeň.

Sladké malinové potěšení pro ty nejmenší

Red velvet cupcake s creamcheese/vanilkovou polevou a malinou, který doporučujeme zapíjet domácí malinovou limonádou! 100% přírodní osvěžení zaručeno.