Havana Club Grand Prix se v oboru cení stejně vysoko jako Formule 1 v motoristickém sportu, Stanley Cup v hokeji nebo Diamantová liga v atletice.

Vstup na akci je zadarmo, Cuba libre stojí jen 50,- korun a Mojito 70,-!!!

Můžete si být jistí, že do finále se probojovali jen ti nejlepší profesionálové. V SaSaZu se utkají ve dvou barmanských disciplínách:

  • Mixologii – tajemství ingredience a tvorby koktejlů (soutěžit budou David Andrle, Jan Braniš, Michal Ďuriník, Kateřina Kluchová – jediná žena!, Daniel Prokeš a Milan Zaleš).
  • Flair Bartendingu – házení lahvemi, sklenicemi a šejkry tak, aby nespadly na zem a výsledkem byl hotový drink (soutěžit budou Václav Abraham, Ondřej Cempírek, Tomáš Prückner, Michal Těžký, Alexander Timsa a Martin Vogeltanz).

Vítěz získá kromě prize money i letenku na světové finále Havana Club Grand Prix 2012 na Kubě.

A protože k drinkům z rumu Havana Club patří neodmyslitelně i skvělá hudba, nebude chybět ani v SaSaZu Prague. Hlavní hvězdou programu bude DJ a producent Benji Boko, těšit se můžete také na ústřední postavy domácí hiphopové scény Indy a Wich (Indy představí i sólový projekt KMBL). Vše okoření famózní taneční skupina Tradición, specialisté na tradiční a exotické latinsko-americké tance, ověnčení mnoha cenami. Moderátorem večera bude Tomáš Ryšavý aka Pinďa, známý jako moderátor vypečených pražských akcí a večírků.
Mixologickou částí provede soutěžící a hosty Zdeněk Kaštánek, jeden z předních českých top barmanů, aktuálně pracující v Londýně.

Víc důvodů, proč nesedět ve čtvrtek večer doma a přijít, snad ani není potřeba...

Bližší informace hledejte na www.havana-mojito.cz